Off White Blog
Ce pune un jet jumbo privat?

Ce pune un jet jumbo privat?

Noiembrie 29, 2023

Boeing privat 747-8 Intercontinental

Primul Boeing 747-8 Intercontinental din lume a fost livrat unui singur cumpărător bine anunțat, a anunțat săptămâna aceasta producătorul de avioane Boeing.

Modelul 747-8, o versiune „întinsă” a jetului clasic jumbo, are în mod normal 467 de pasageri de-a lungul celor două punți, dar livrarea făcută săptămâna aceasta va avea probabil mai puține.


În schimb, clientul VIP dezvăluit va putea să completeze avionul cu aproape orice își dorește, probabil limitat doar de imaginația lor - și de 444 de metri pătrați de spațiu cu care trebuie să se joace.

După cum s-au dovedit, de-a lungul anilor, cumpărători de avioane fantastic de bogați, cu un gând creativ se poate încadra aproape orice pe un jet,

Se spune că jetul prezidențial al lui Nicolas Sarkozy este echipat cu un mini-teatru de operare, precum și cu acele cuptoare de 75.000 de euro care au atins titlurile anul trecut.

Pentru a nu fi depășit, se spune că Ilyushin II-96PU de la Dmitri Medvedev conține băi echipate cu bideuri și chiuvete din aur.


Air Force One - cel mai cunoscut avion privat din lume - conține suficiente birouri pentru a conduce funcția executivă a SUA de la 35.000 ft.

Donald Trump a arătat lumii o suită privată cu propria cabină de duș într-un videoclip al lui Boeing 757, în timp ce Boeing 707 privat al lui John Travolta are un salon, cu canapele, panouri din lemn și mese de luat masa.

Premiul pentru cel mai ambițios avion privat revine celui care nu a fost construit deocamdată, a fost planificat pentru prințul saudit Al-Waleed bin Talal.

Un „Airjumbo” modificat Airbus A380, planurile pentru palatul zburător sunt raportate să conțină un garaj pentru mașini, o scară măreață, o mini-sală de concerte, un vapor cu căptușeală din marmură și cinci dormitoare principale.

757 al domnului Trump


Boeing 747, The Original Jumbo Jet, Gets A 21st Century Update (Noiembrie 2023).


Articole Similare