Off White Blog
Oola a fost numit cel mai bun site web pentru alimente în cadrul premiilor Webby

Oola a fost numit cel mai bun site web pentru alimente în cadrul premiilor Webby

August 13, 2022

Oola

Iubitorii de produse alimentare în căutarea unui nou conținut online de consumat ar putea dori să se uite la câștigătorii premiilor Webby, care în acest an au încununat Oola cel mai bun site web dedicat alimentelor și băuturilor de pe Internet.

Cu eticheta „Hrănește-ți mâncarea interioară”, Oola este conceput ca un singur magazin unic, care include rețete, articole de prezentare, sfaturi de gătit și recomandări de restaurant.


Funcționat de Gateway Media, site-ul ar putea fi descris ca o versiune mai orientată spre consumator a Serious Eats și The Daily Meal și o versiune mai contemporană a Epicurious.com.

În categoria mobilă pentru mâncare și băutură, Distiller, a obținut premiul de top, în timp ce Chefs Feed a obținut premiul Voice People.

Distiller revizuiește whisky-urile pentru pasionați, în timp ce Chefs Feed oferă recomandări despre restaurante scrise de unele dintre cele mai mari nume de bucătari din lume, inclusiv Mario Batali, David Chang și Thomas Keller.


Îți este foame de mai mult conținut alimentar digital? Iată o listă de candidați și câștigători din categoria alimente și băuturi:

website
Câștigător: Oola
Premiul pentru voce al oamenilor: Epicurious.com

Nominalizații
Viitorul alimentelor: National Geographic
NYT Cooking: The New York Times
Dishoom: o cafenea Bombay din Londra

Mobil
Câștigător: Distiller
Premiul pentru voce al oamenilor: feed-uri pentru bucătari

Nominalizații
Calorific (arată utilizatorilor cum arată 200 de calorii în alimente)
Aplicația Peter Gilmore pentru iPad (versiunea digitală a cărții de bucate „Organum” de către bucătarul australian Gilmore)
Munchery (serviciu de livrare a mesei pentru New York, Seattle, San Francisco)

Articole Similare