Off White Blog
Time, un obiect Hermès la Hermès Takashimaya din 27 octombrie până pe 5 noiembrie

Time, un obiect Hermès la Hermès Takashimaya din 27 octombrie până pe 5 noiembrie

Noiembrie 29, 2023

Slim d’Hermes până la Impatiente

Ca un subset de suporturi de ceasuri, adesea pontificăm modul în care ceasul mecanic este mai mult artă decât funcționalitate și totuși, de cele mai multe ori, comercializarea colateralelor de la diverse mărci încă definește un gen transcendent în termeni de cronometrie și precizie. Din când în când, un ceasornicier precum Montre Hermes ne amintește că, oricât de anacronic este un ceas mecanic, rațiunea de a fi povestirea timpului modern nu se află în precizia sa, ci în romantismul artistic și în ingeniozitatea afișării sale. De dorit, Timpul, ca obiect Hermès și prin extensie, afișarea întruchipărilor fizice ale filozofiei lor de ceasornicar ne invită să descoperim timpul ca un teren de joacă vast și o experiență veritabilă.

Time, un obiect Hermès la Hermès Takashimaya din 27 octombrie până pe 5 noiembrie

„Timpul este gratuit, dar nu are preț. Nu îl puteți deține, dar îl puteți utiliza. Nu îl puteți păstra, dar îl puteți cheltui. După ce l-ați pierdut, nu veți mai putea să vă întoarceți. ” - Harvey MacKay


În urmă cu 10 ani, Hermes ne-a oferit Cape Cod Grandes Heures Automatic, care ne-a deschis ochii asupra modului în care percepem timpul în mod intangibil și uneori imprecis, așa cum este descris în adagii, „timpul zboară când te distrezi” și „un vas urmărit nu fierbe niciodată ”Cu o complicație care la intervale alese ar accelera sau încetini viteza unghiulară a mâinilor de oră și minut, cu alte cuvinte reprezintă zborul sau târârea timpului în funcție de oră. Astăzi, Montre Hermes măsoară distracția percepției timpului prin obiecte mai noi de capricioase precum Slim d'Hermes L'heure Impatiente și maiestatea artistică cu ceasuri precum Slim d'Hermes Grrrrr !, în esență, Hermes ne-a eliberat (chiar dacă cel puțin momentan) de la efectele dăunătoare ale timpului - de a înțelege, de a privi noutățile lor la Time, o expoziție de obiecte Hermès la Hermès Takashimaya este de a găsi tsunt suspendat.. ca să spunem așa.

Slim d'Hermes Grrrrr!

Slim d’Hermes Grrrrr!

Time, un obiect Hermès la Hermès Takashimaya, în perioada 27 octombrie - 5 noiembrie 2017

Time, un obiect Hermès la Hermès Takashimaya, în perioada 27 octombrie - 5 noiembrie 2017


Pentru Hermes, timpul este un obiect născut dintr-o expertiză fără compromisuri. Tensiunea sa inerentă este tradusă de casă într-o caracteristică singulară. În loc să o măsoare, să ordoneze și să caute să o controleze, Hermes îndrăznește să exploreze o altă perioadă, concepută pentru a stârni emoții, a deschide interludii și a crea spații pentru spontaneitate.

Totul este dezvăluit prietenilor brandului și mass-media din industrie pe 26 octombrie 2017, unde un spectacol realizat de Gandini Juggling a fost coregrafat special pentru a explora fizicitatea acestei filozofii de ceasornic, dincolo de exemplul câtorva momente-cheie prezentate la Timpul, un obiect Hermès ; Distribuția de personaje particulare a lui Gandini Juggling se va amesteca cu oaspeții cu mere piruetând în mâini cu un balet cu gesturi fluide și precise: un dans poetic alegoric la întrebarea timpului și a gravității pentru întrebări - va exista un Apple ratat ca ritmul jocul se accelerează? Display-ul se simte ca valorează o oră de divertisment sau mai puțin? O demonstrație a modului în care timpul a alunecat, în capriciul artiștilor și al merelor care conturează spațiul.

Gandini Jongler 2013

O scenografie neconcordantă continuă a doua zi pentru afișare publică din 7 octombrie până pe 5 noiembrie la Hermès Takashimaya; În primul rând, cu ferestre monolitice în care ceasurile apar și dispar în timp cu lumina pulsatoare. Apoi veniți ecrane interactive, de dimensiuni umane, pentru a corespunde mai bine formularele. Înainte de aceste oglinzi bidirecționale, sunt afișate siluete ale vizitatorilor înainte de a dispărea încet în fum. Videoclipurile și imaginile se succed reciproc, întinse, dublate în maniera unui caleidoscop. Pentru noi, în fața ecranului, trebuie să decidem ce să facem cu acest moment, acest aliat jucăuș care ne aparține, întotdeauna.

Detalii despre expoziție pentru Timp, un obiect Hermes la Hermès Takashimaya

Coregrafia Gandini Jongler interpretând filozofia de ceasuri a lui Montre Hermes a fost dezvăluită oaspeților selectați pe 26 octombrie 2017 la Hermes Takashimaya. Spectacolul este urmat de un circuit de scenografie deschis publicului în perioada 27 octombrie - 5 noiembrie.

Articole Similare