Off White Blog
Kate Moss colaborează cu lanțul de sushi francez

Kate Moss colaborează cu lanțul de sushi francez

August 13, 2022

Brută ca cutia din New York

După ce l-a apelat pe Lenny Kravitz anul trecut, lanțul de sushi din magazinul francez Sushi Shop a oferit carte blanche supermodel britanică pentru a-și proiecta noua cutie gourmet.

Această casetă va fi formată din noi elemente de meniu, care vor fi dezvăluite pe 19 martie. Designul creat de Kate Moss va fi dezvăluit în timpul unei petreceri de lansare privată.


Cutia pentru 2 persoane va conține 40 de creații originale și va comercializa cu amănuntul prețul de 45 € pentru a mânca și 42,50 € pentru a le lua. Setul special va fi disponibil în magazinele Sushi Shop sau prin comanda online.

Anul trecut, pentru a sărbători primul său magazin în Statele Unite și, mai precis, New York, Sushi Shop i-a cerut lui Lenny Kravitz să proiecteze o cutie pentru ediție limitată.

Kravitz a creat o cutie numită Raw ca New York, care avea graffiti ca un memento al artei stradale din New York. Acesta conținea 32 de bucăți de sushi, rulouri de sushi și alte oferte de inspirație japoneză.

Pe lângă rețeaua sa de magazine din Franța și magazinul său din New York, Sushi Shop are în vedere locații din Belgia, Luxemburg, Spania, Milano și Geneva, cu planuri de deschidere în Marea Britanie, Germania și Emiratele Unite.

Cutie de produse sushi

Articole Similare