Off White Blog
Hotelierii au cerut să răspundă la recenziile online

Hotelierii au cerut să răspundă la recenziile online

August 13, 2022

Kensington Park Hotel San Francisco cameră de lux

Pentru a atrage turiștii online, proprietarii hotelurilor ar trebui să înceapă oferind o mulțime de fotografii ale camerelor, holului și fațadei, potrivit TripAdvisor.

Printre factorii cel mai probabil să angajeze potențiali oaspeți ai hotelului pe o pagină de TripAdvisor, fotografii deasupra listei .


Și cu cât sunt mai multe imagini, cu atât mai multe probabilități de călătorie vor rămâne pe pagină pentru a afla mai multe despre proprietate.

De fapt, TripAdvisor subliniază că paginile de hoteluri și pensiuni cu fotografii primesc cu 138 la sută mai multe implicări din partea utilizatorilor site-ului.

VEZI ȘI DE ASEMENȚIE: HOTELURILE DIN CELE MAI CURĂȚI DIN LUME SUNT TOKYO!


Casa Superioară Hong Kong

Și mai încurajator, numărul de solicitări de rezervare efectuate prin aceste pagini ilustrate a fost cu 225 la sută mai mare decât pentru persoanele fără fotografii.

Utilizatorii de TripAdvisor tind, de asemenea, să fie atrași de un număr mare de recenzii , deoarece acest factor ocupă locul doi în determinarea implicării online.


Aici, încă o dată, mai multe recenzii tind să însemne că utilizatorii rămân pe pagină mai mult timp. Desigur, este cu atât mai bine când recenziile sunt pozitive și au fost publicate în ultimele 12 luni.

NU VĂ RĂDIȚI: TOP 10 MICI HOTELURI DIN LUME

Mai mult, călătorii par să aprecieze atunci când conducerea hotelului răspunde la recenzii, indiferent dacă sunt negative sau pozitive.

Numărul de răspunsuri de la hotel în ultimele 12 luni este listat ca factor decisiv în implicarea utilizatorilor TripAdvisor.

De fapt, site-ul web raportează că hotelurile care au răspuns la una sau mai multe recenzii văd cu 17% mai multe angajamente decât proprietățile în care managementul rămâne tăcut. Un avantaj suplimentar este că răspunsul la recenzii pare să aibă un impact pozitiv asupra evaluărilor generale.

VEZI DE ASEMENEA: CELE MAI BUNE HOTELURI NOI din 2014

TripAdvisor subliniază că paginile de proprietate cu o rată de răspuns de 0 la sută au o evaluare medie de 3,81 / 5, în timp ce cele cu o rată de răspuns de 65% sau mai mult au un rating mediu de 4,15.

Pentru studiu, TripAdvisor a analizat datele dintr-o selecție de hoteluri și pensiuni din cele 25 de orașe care au primit cele mai multe comentarii pe site (inclusiv Londra, Roma, Paris) în perioada 7 iulie - 7 august 2014.


DOCUMENTAR RECORDER. 30 de ani de democrație (August 2022).


Articole Similare