Off White Blog
Jaquet Droz Grande Seconde Power Reserve Ceramic Ediție limitată preț

Jaquet Droz Grande Seconde Power Reserve Ceramic Ediție limitată preț

Mai 20, 2022

Jaquet Droz Grande Seconde Power Reserve Ceramica cu cadran decorat „Clous de Paris” negru, subdial în ceramică neagră. Mâini de aur roșu de 18kt.

Istoricii francezi situează în mod tradițional Epoca iluminării între 1715, anul în care a murit Ludovic al XIV-lea și 1789, începutul Revoluției franceze. A fost începutul unei revoluții științifice și inginerești, care a deschis calea pentru Jaquet Droz de a-și dezvolta o reputație pentru o orologie ridicată, în linie cu curiosii mecanici și automatele care datează de atunciluminatvârstă.

Automatele ar putea arăta ca jucăriile copiilor, dar au fost de fapt fapte inovatoare ale ingineriei, printre cele mai cunoscute dintre aceste minunății mecanice a fost automatul de păpușă al domnișoarei Reginei Marie cu instrument de coardă dulcimer. Joueuse de Tympanon ne-a oferit o privire asupra posibilităților pe care uneltele, pinioanele și scripetele le-au putut îmbogăți viața. La Jaquet Droz, a fost o moștenire de curiozitate, care nu numai că ne-a oferit minuni precum Repetitorul Minute de Păsări, ci și orașe rafinate precum ceramica Grande Seconde Power Reserve Ceramic - aducând în prim-plan capătul de mână al secundei, ca și cum ar fi o declarație pe filosofia de conștientizare a fiecărui moment trecător și retrogradarea proletariatului trebuie să recunoască fiecare minut și oră care trece, cu prețul de a savura fiecare respirație.


Jaquet Droz Grande Seconde Power Reserve Ceramic Edition Limited

Jaquet Droz Grande Seconde este unul dintre modelele de semnătură ale casei. Subdialele orei și minutelor din centru și secunde mici se suprapun pentru a forma o figură poetică 8, o configurație bazată pe ceasuri istorice de buzunar din arhivele Jaquet Droz, o asimetrie de estetică împărtășită și de faimoasa Chiming Bird din atelier; În plus, amestecul neobișnuit de cifre romane și arabe servesc pentru a evidenția muza inspirată de aceste ceasuri de buzunar de moștenire.

Carcasa Jaquet Droz Grande Seconde ediție limitată în ceramică neagră, măsoară 44mm x 13,3 mm. Are cristale duble de safir și este rezistent la apă până la 30 de metri.

Carcasa Jaquet Droz Grande Seconde ediție limitată în ceramică neagră, măsoară 44mm x 13,3 mm. Are cristale duble de safir și este rezistent la apă până la 30 de metri.

Mișcarea este calibrul automat elvețian Jaquet Droz 4063D-S cu 30 de bijuterii, 28.800 vph și o rezervă de energie de 68 de ore. Efectuat cu tratament de ruteniu, dublu butoi, rotor de metale grele cu tratament PVD negru Funcțiile sunt: ​​ore și minute centrate, subdial secunde mari și indicarea rezervării de putere la ora 9. Se livrează pe o curea de țesătură neagră făcută manual cu margine rulată, cu un fermoar rabatabil din ceramică și oțel negru PVD.

Jaquet Droz Grande Seconde Rezerva de energie si preturi ceramice

Circulaţie Jaquet Droz 4063D-S, mișcare mecanică auto-înfășurare cu finisaj de ruteniu și 68 de ore de rezervă
Caz 44mm ceramica neagra; rezistent la apă la 50m
Curea tesatura neagra realizata manual
Preț 27.000 USD

Articole Similare