Off White Blog
Honda își prezintă primul avion privat

Honda își prezintă primul avion privat

August 13, 2022

Honda și-a prezentat prima aeronavă la EAA AirVenture Oshkosh, spunând că jetul ar trebui să zboare până la sfârșitul anului.

HondaJet este prima aventură în aviație pentru Honda, cunoscută mai des pentru mașinile și motocicletele sale, marca afirmând că încorporează numeroase progrese tehnologice în proiectarea aviației.


Printre ele se numără motoarele care sunt montate deasupra aripii în loc de dedesubt, despre care Honda spune că reduce semnificativ tragerile (îmbunătățind eficiența combustibilului), reduce poluarea fonică pe sol și creează spațiu suplimentar în cabina aeronavei.

Ca noua Boeing 787 Dreamliner , de asemenea, are un fuselaj compozit, care este atât mai ușor, cât și mai puternic decât aliajele tradiționale utilizate pentru secțiunea principală a aeronavei.


În interior, HondaJet este amenajat cu un interior din piele, cu „camera excepțională a picioarelor” și „trăsături unice” în crom și albastru.

Honda spune că fabrica pentru noul jet va fi finalizată la începutul anului 2011, astfel încât aeronava să poată fi livrată primilor săi clienți în cel de-al treilea trimestru al anului 2012, cu o marcă de preț de 4,5 milioane USD (€ 46,46 milioane).


EAA AirVenture Oshkosh rulează până pe 1 august în Oshkosh, Wisconsin, SUA.

Sursă: AFPrelaxnews


How to Test Drive and Buy a Used Car (August 2022).


Articole Similare