Off White Blog
Focus: Graham Chronofighter și Silverstone

Focus: Graham Chronofighter și Silverstone

Noiembrie 29, 2023

Cronograful lui Graham nu este cronometru obișnuit. Construit ca un echipament tactic, tot ce privește acest ceas iconic de acum vrăjește pericol, de la cutia supradimensionată, mâini și cifre până la finisajul industrial rece și, bineînțeles, declanșatorul de acțiune rapidă din partea stângă care pornește și oprește cronograful. Practic sinonim cu identitatea lui Graham, această componentă unică, brevetată, nu numai că este extrem de ergonomică, dar arată, de asemenea, total nefericită.

Întotdeauna pregătită pentru acțiune, acest ceas cu încărcătură tocmai s-a plasat pe primele linii de front atunci când Graham a colaborat cu Fundația SEAL Navy a Statelor Unite, a cărei misiune este să ofere sprijin și asistență imediată și continuă Comunității Navale de Război Speciale și familiei sale. Curajul, determinarea și precizia sunt filozofia călăuzitoare a Marine SEALs și Navy SEAL Foundation, iar în calitate de producători de instrumente militare, Graham împărtășește în mod natural aceste valori.

GRAHAM - Imagerie NavySeal 01


- Ceasuri Graham. Ele se conformează timpului. Dar asta este. "

Îmbrăcată complet în negru, Chronofighter Oversize Navy SEAL Foundation este de două ori mai furtunos, deoarece oferă și un cadran cu un model de camuflaj gri digital extrem de tehnic care îl face practic nedetectabil. Dar cei cu ochii mari pentru detalii vor vedea că sigla Fundației Marine SEAL a fost imprimată discret deasupra însemnelor Graham - cum este asta pentru o operă ascunsă.

Mâinile ceasului, deși redate în diferite nuanțe de gri, rămân clar vizibile datorită dimensiunilor generoase și a cristalului de safir anti-reflectorizant. Adăugând o notă de ingeniozitate mecanică este declanșatorul cu acțiune rapidă creat aici din fibre de carbon puternice, dar ușoare, și luneta din ceramică neagră care oferă ceasului un finisaj frumos mat.


Conceput special pentru SEALS, acest ceas dur, subestimat, rămâne operațional în toate tipurile de climă și condiții, indiferent dacă este confruntat cu căldura scârboasă a Saharei sau cu înghețarea tundrei arctice sub zero. O, da, acest ceas Graham a fost testat și dovedit că rezistă.

Luptând pentru îmbunătățirea vieților, Chronofighter Oversize Navy SEAL Edition Limited Edition va ajuta la misiunea de onoare și sprijin a Fundației, contribuind la susținerea programelor de asistență războinică și servicii de familie, asistență la tragedie și asistență pentru supraviețuitori. Accesați www.graham1695.com pentru mai multe informații.

copie shutterstock_158248202


Silverstone RS Racing: pe o pistă pentru a fi un hit

Pentru mulți, nimic nu face pomparea adrenalinei ca o cursă de mașini de mare viteză. Dacă sunteți un adevărat cap de benzină, numele Silverstone ar însemna totul pentru dvs. - această legendară pistă de curse auto britanice este, până la urmă, locul de naștere al celui mai rapid și mai avangardist eveniment de curse din lume - Formula 1. Fiind în natură elvețiană, dar cu spirit britanic, Graham are un interes unic în arena de curse auto, așa că atunci când dedică o colecție de ceasuri acestui sport palpitant, s-a asigurat să combine spiritul de curse în stil Graham cu precizie fină și atenție la detalii .

Cea mai recentă completare a colecției Silverstone a lui Graham este Silverstone RS Racing, introdusă într-un trio de tonuri exuberante de culori, de la verde spiked cu portocaliu până la alb, gri și albastru cu accente roșii. Dar culorile nu sunt doar elemente de design; culorile au multe roluri de jucat în cursele auto, deosebind între echipe fiind doar una dintre numeroasele. Cadranele amintesc tablourile de bord auto și chingile sunt inspirate de treburile anvelopelor, dar mai multă creativitate se poate observa în sub-cadranul de secunde de rulare, care are forma unui disc de frână și modelul discret al tabloului de control al cadranului. O scală taximetrică circulă în jurul lunetei, întărind persoana sportivă a ceasului și, pentru prima dată, Graham a aruncat o deschidere pentru o zi la ora trei. În cele din urmă, un inel compozit cu atingeri subtile de culoare sub lună conferă cadranului un efect tridimensional.

2STEA.B11A.K98F

2STEA.B12A.K108F

Specificații

Articole Similare