Off White Blog
Elena Ambrosiadou cumpără un superyacht Falcon malteț €

Elena Ambrosiadou cumpără un superyacht Falcon malteț €

August 13, 2022

Se află știri despre cine este misteriosul cumpărător al Falconului maltez.

Vânzarea fiarei hibride 289ft a unui superyacht a fost destul de serial în lumea luxului, fiind urmată îndeaproape de bloguri și ziare.


WSJ raportează că aburul secretului care înconjoară identitatea cumpărătorului, sau îngrijitorul pe care îl preferă să se titreze, a eliminat.

Elena Ambrosiadou, fondatoarea fondului de acoperire Ikos Partners, a fost plătită 120 de milioane de dolari pentru Falcon.

Doamna Ambrosiadou, proprietarul unui iaht pentru prima dată, a fost descrisă drept cea mai plătită femeie și cea mai bogată femeie din Marea Britanie.


Ambrosiadou va folosi iahtul doar câteva săptămâni pe an - „Lucrez 16 ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Mă îndoiesc dacă voi petrece mult timp pentru ea.

În caz contrar, iahtul poate fi închiriat pentru mai mult de 600.000 USD pe săptămână. „Aceasta este o întreprindere” ea a spus.


Falconul maltez are șase cabine pentru oaspeți, opt cabine pentru echipaj, o sală de sport și o sculptură a unei mașini de curse Bugatti vintage.

Pentru distracție, poartă două oferte RIB Pascoe de 32 de picioare (cu schiuri de apă), patru bărci cu pânze cu laser și o ofertă Castoldi de 14ft.

Prin intermediul Jameslist - Timesonline

Articole Similare