Off White Blog
Croazieră din Singapore: Coral Expeditions pune în pericol navigarea în Vietnam, Thailanda și multe altele

Croazieră din Singapore: Coral Expeditions pune în pericol navigarea în Vietnam, Thailanda și multe altele

Noiembrie 29, 2023

Coral Expeditions a plecat pentru călătoria sa inaugurală din Asia de Sud-Est de la Singapore, pe 25 noiembrie 2016, în urma unei preluări a navei sale-pilot, Coral Discoverer. Ceea ce face ca această navă de croazieră să iasă în evidență printre celelalte este experiența pe care o oferă. Deoarece Coral Discoverer este un vas destul de compact, este capabil să se aventureze în zone pe care navele mai mari nu sunt în măsură să le acceseze. Cu acestea spuse, croaziera îmbarcată va fi o aventură în apele mai puțin călătorite, care deține unele dintre cele mai bine păstrate secrete de călătorie din Asia de Sud-Est.

Mii de Insule - Indonezia

Mii de Insule - Indonezia

Itinerarile disponibile rămân fidele pasiunii pentru explorarea Coral Expeditions, care trasează regiunile de coastă din Indonezia, Malaezia, Vietnam, Myanmar și Thailanda. Călătorii pot alege între 12 nopți de la Singapore la Yangon (și invers), 12 nopți de la orașul Ho Chi Minh la Hanoi și 17 nopți de la Singapore la Darwin.


Golful Halong - Vietnam

Golful Halong - Vietnam

Aventurați-vă în Golful Halong din Vietnam (mai sus) sau vulcanul Anak Krakatoa din Indonezia. O dată pe malul mării, călătorii pot explora diversitatea culturală a destinației lor actuale, cum ar fi Burma WWII Memorial Railway, Insula Komodo din Indonezia sau Angkor Wat din Cambodgia.

Sun Deck Bar

Sun Deck Bar


Împreună cu introducerea noului voiaj, actualizarea recentă a Coral Discoverer oferă o sală de mese renovată, un salon și o terasă. Pentru The Sun Deck (mai sus), în special, spațiul este complet reînnoit ca un hub social pentru ca ceilalți călători să se amestece. Spațiul vine complet cu un bar circular, scaune cabana și o zonă de luat masa alfresco. De asemenea, lounge-ul de pe punte este echipat cu un bar și un spațiu multimedia pentru ca călătorii să descopere mai multe despre locul în care vor vizita. Și, bineînțeles, vor exista spirite artizanale din Noua Zeelandă și australiene de care să se bucure când sunt la bord.

Bridge Deck Balcony Stateroom

Bridge Deck Balcony Stateroom

Recondiționarea include, de asemenea, încă șase staterooms Bridge Deck, care adaugă un număr de 36 de camere în navă. Fiecare călătorie cu expediție corală va avea doar 72 de pasageri la bord, permițând o experiență de călătorie intimă și posibilitatea de a vă cufunda în ofertele culturale ale destinațiilor.

Articole Similare