Off White Blog
Beverly Hills 9OH2O este Șampania de apă îmbuteliată

Beverly Hills 9OH2O este Șampania de apă îmbuteliată

August 13, 2022

9OH2O

Este pus ca „șampania de apă”, dezvoltată de somelierii de apă, care trebuie sorbită, adulmecată și rostogolită în jurul gurii ca un vin fin în timpul unei mese de lux. Terenul de PR pentru Beverly Hills 90H20 împrumută foarte mult vinul și spirtul vernacular pentru a vinde „cea mai bună apă cu gust din lume”.

Provocată din izvoarele de munte din nordul Californiei, apa premium afirmă că este fabricată cu minerale naturale, folosind o „formulă patentă în curs de brevet” care are ca rezultat o alcalinitate de 7,5 pH pentru un „profil mătăsos neted”, crocant, cu gust proaspăt, care trebuie să apel la spectrul larg al consumatorilor.


Între timp, aceste caracteristici unice, care, de asemenea, ar trebui să facă din Beverly Hills 90H20 cea mai potrivită apă pentru alimente și vinuri bune, se arată în comunicatul de vânzări.

Amestecul de apă este îmbuteliat într-un decantator finisat manual cu un diamant, sigilat triplu, pentru prospețime.

Fiecare din ediția limitată de 10.000 de sticle oferă, de asemenea, un design unic de artă personalizată și este disponibil la restaurante fine, hoteluri de lux, piețe gourmet și buticuri de modă. Sticlele cu amănuntul pentru 14 dolari.

Produsul a fost lansat în SUA în magazine precum Montage Beverly Hills, Luxe Rodeo Drive Hotel, Monsieur Marcel Gourmet Markets și Bulgari în Rodeo Drive.

Articole Similare