Off White Blog
Producătorul creează vin de nucă de cocos premium

Producătorul creează vin de nucă de cocos premium

August 13, 2022

Suc de cocos

Un vinificator din Filipine speră să pună vinuri pe bază de nucă de nucă de cocos, care au fost consumate de mult timp în anumite părți din Asia de Sud și Africa, pe rafturile magazinelor de lichior din întreaga lume.

Fabricat din floarea de palmier de nucă de nucă de cocos, Vino de Coco este pregătit să lovească rafturile în această lună în China, unde va vinde pentru 100 de yuani o sticlă (16 dolari), relatează publicația comercială The Drinks Business.


Și în timp ce vinul de nucă de cocos este considerat o băutură „convențională” obișnuită în Filipine, antreprenorul filipino-american George Vacal Paraliza speră să transforme băutura - cunoscută și pe plan localtubă - în primul produs premium din lume, prin modernizarea prin „aromă, aromă și complexitate”.

Vinul de nucă de cocos se face prin înfășurarea suvei proaspete din floarea copacului.

Vino de Coco, situat în Tacloban City, Filipine, propune un trio de vinuri. Roșul uscat este descris drept „băutura adevărată a băutorului de vin” pentru că este neted și tanic. Roșul dulce trebuie consumat ca vin de desert sau digestiv post-cină, în timp ce vinul dulce de nucă de cocos lasă un gust ușor, dulce pe palat și poate fi consumat oricând.

După ce s-a derulat în China, Paraliza a spus că speră să găsească parteneri pe piața hotelurilor de lux din Filipine și să exporte vinul de nucă de cocos în SUA și Canada la sfârșitul acestui an.

vino de coco


Sarmale in foi de varza | Sarmale pas cu pas | JamilaCuisine (August 2022).


Articole Similare