Off White Blog
Singapore Orchard Road salută noul magazin Longship Flagship

Singapore Orchard Road salută noul magazin Longship Flagship

Noiembrie 29, 2023

Alăturarea artileriei puternice a chiriașilor de lux de-a lungul Orchard Road este noul boutique pilot Longines. Noua boutique expansivă de la Wisma Atria se întinde pe 1.500 de metri pătrați, iar în interior, poartă cea mai largă gamă de ceasuri decât orice alte buticuri Longines.

„Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții în această nouă Boutique. Sunt încrezător că magazinul Longines va acorda fiecărui client o experiență de cumpărare exclusivă. ”, A declarat Walter von Känel, președintele Longines.


Separarea magazinului de pe coridor este un panou din sticlă transparentă care oferă o vedere neobstrucționată asupra buticului, oferind cumpărătorilor o experiență de cumpărături sănătoasă din afara magazinului. Buticul-pilot Longines emană prospețime din pereții și pardoselile luminescente albe, juxtapuse pe mobilierul din lemn lăcuit și pielea în aceleași nuanțe de pământ.

World of Longines - magazinul Longines Flagship se deschide în Wisma Atria


Intrând în magazin, cumpărătorii sunt întâmpinați cu o piesă centrală de 5 turnuri de veghe care afișează cea mai bună selecție de ceasuri. Interiorul este, de asemenea, decorat cu imagini reprezentative ale tradiției și patrimoniului mărcii pentru a evidenția eleganța Longines. Pe măsură ce se explorează mai adânc în boutique, s-ar descoperi o secțiune dedicată special istoriei bogate din Longines, cu ochelari de afișare speciale aruncați din muzeul Longines din țara natală - Elveția.

La sfârșitul magazinului se află o zonă de salon privată mobilată cu canapele de pluș și covor pentru clienții să experimenteze pe deplin lumea Longines și tot ce are de oferit.
„Subliniem acum experiența remarcabilă pe care compania a dobândit-o într-o gamă infinită de evenimente sportive care emană eleganță, tehnologie, precizie și rezistență, care sunt toate trăsăturile caracteristice ale brandului.”

„Sperăm că această nouă boutique va deveni o destinație pentru colecționarii și pasionații de ceasuri care vor experimenta descoperirea ceasurilor într-un mediu elegant care reflectă ADN-ul mărcii”, a declarat Juan-Carlos Capelli, vicepreședinte și șef de marketing internațional Longines. „Vizitatorii vor avea ocazia să exploreze o parte din istoria noastră bogată datorită patrimoniului colțului, special conceput pentru această ocazie și mobilat cu ceasuri excepționale de la Muzeul nostru.”

Articole Similare