Off White Blog

Sephora lansând serviciul de abonare la Beauty Box

Noiembrie 29, 2023

Sephira Descoperă esențiale

SEPHORA urmărește pe urmele Birchbox și Julep lansând propriul serviciu de cutii de frumusețe cu abonament numit Play! de Sephora în această toamnă.

Boston, Columbus și Cincinnati sunt orașele norocoase care vor ajunge la încercarea primelor 10.000 de cutii, care urmează să fie dezvăluite în luna septembrie. Brandul intenționează să se extindă în orașe suplimentare din întreaga SUA în 2016.


Fiecare casetă lunară va costa 10 USD și va conține produse bazate pe o anumită temă. Pentru luna septembrie, tema „Descoperă esențialele”, iar conținutul include un luciu de buze Sephora Collection Rouge Infusion, un dermatograf Marc Jacobs Beauty Highlighter, o cremă Ole Henriksen Sheer Transformation Face Crème, un ulei invizibil de bumbac și umflător și un demachiant Glamglow Supercleanse.

O listă de redare Spotify este, de asemenea, inclusă în conținut.

Fiecare casetă va include un joc „Joacă! Cartea ”oferind trucuri de înfrumusețare și fapte amuzante despre produse, a declarat pentru WWD Deborah Yeh, vicepreședinte senior de marketing pentru Sephora. De asemenea, acesta va permite clienților să acceseze conținut prin intermediul aplicației de smartphone Sephora to Go. O piesa de teatru! Pass ”va oferi clienților un tutorial individual, cu privire la modul de utilizare a produselor din magazinele Sephora.

Conceptul beauty box continuă să treacă de la forță la forță, mărcile adăugând detalii ciudate pentru a menține clienții interesați. La începutul acestei luni, Birchbox a făcut echipă cu Nicole Richie pe o cutie de frumusețe în ediție limitată pentru a sărbători cel de-al doilea sezon al serialului TV „Candidly Nicole”.

În martie, compania a creat cutii speciale pentru a marca episodul final al „Mad Men”, inclusiv produse cheie pentru recrearea aspectului iconic de frumusețe din serie.


JOHN KUCKIAN COSMETICS WHITE LABEL SCAM EXPOSED (Noiembrie 2023).


Articole Similare