Off White Blog
Rolls-Royce prezintă unul dintre cele mai mari fantome ale acestei generații

Rolls-Royce prezintă unul dintre cele mai mari fantome ale acestei generații

Mai 20, 2022

Un milion de cusături și nenumărate buchete mai târziu ... Compania britanică multinațională de inginerie, Rolls-Royce și-a prezentat cu mândrie ultimul său automobil personalizat, în ultimul decembrie 2019. Provocat și comandat de un antreprenor cu sediul în Stockholm, cu o fixare extraordinară pentru flori, designerii, meșterii, iar inginerii au lucrat neobosit pentru a imagina o mașină cu o scenă florală înfiorătoare. Rezultatul? Una dintre cele mai mari fantome Rolls-Royce din această generație.

Rolls-Royce prezintă unul dintre cele mai mari fantome ale acestei generații


Inspirat de grădina de trandafiri Rolls-Royce din Goodwood, West Sussex, designerul Ieuan Hatherall, și-a propus să se materializeze și să recreeze sentimentele de admirație înnăscute, în timp ce asistă la floarea unei grădini. În comentariile sale, Hatherall a adăugat: „Există o frumusețe transcendentă atunci când o grădină de trandafiri este în plină floare. Patronul a vrut să creeze același sentiment de uimire; o abundență de flori pentru a ridica spiritul și a celebra frumusețea decadentă a naturii, în interiorul senin al trandafirului trandafirului. "

Prezentând un exterior Peacock Blue, Phantom este punctat cu o linie twinned Charles Blue. Întreruperea perfectă ca tulpina unui trandafir - combinația, ea însăși, face referire la motivul de trandafir al mașinii, indicând în același timp culorile și tratamentul.


Înfrumusețate cu un pinstripe înfrățit Charles Blue, roțile acestei frumuseți răsună designul general, deoarece mai multe surprize florale așteaptă în interior.


La intrare, pasagerii sunt întâmpinați cu uși din spate brodate meticulos și ilustrații ale Phantom Rose în diferite etape ale maturității sale în cabina din spate. De la mugur până la înflorire completă, designul asimetric pare să se întindă dincolo de spate și de-a lungul căptușelii acoperișului. Trandafirii sunt luminați de antetul luminos al luminii stelare a mărcii, trandafirii sunt împletite cu lumini cu fibră optică amplasate individual.

Dispunând de serenitate Scaunele cu o pernă moale de odihnă de vițel într-o somptuoasă piele Charles Blue, accentuată de conducta Peacock Blue - pasagerii sunt tratați pe un scaun cu rândul din față al piesei centrale a Phantom, unde un spectacol de tulpini brodate se urcă prin fascia din față de sticlă și culoarea sub formă de păun și fluturi Adonis Blue sunt introduse la comandă.

Într-un efort de colaborare, umbrelele și nuanța de exterior a Phantom au fost concepute și determinate de patron și familia sa - producând un produs, directorul executiv al autovehiculelor Rolls-Royce, Torsten Müller Ötvös consideră cu mândrie că este ireproșabil.

Articole Similare