Off White Blog
Rick Owens va dezvălui design-urile pentru Adidas

Rick Owens va dezvălui design-urile pentru Adidas

Mai 20, 2022

Rick Owens

Celebrul designer american, Rick Owens, s-a inspirat din ura sa de cardio pentru a proiecta un pantof de alergare în colaborare cu Adidas.

Setate să fie dezvăluite la spectacolul Rick Owens din Paris, pe 27 iunie, adidașii au apărut când designerul minimalist și-a dat seama că are nevoie de un pantof de alergare:

„Lucrez ca un logodnic, dar urăsc, urăsc, urăsc cardio. Mi-am dat seama acum că sunt în anii cincizeci și trebuie să fac ceva pentru inima și plămânii mei. Deci, trebuie să încep să alerg ", a spus Owens la WWD.


Să-și dea seama că adidașii săi de baschet super-populari erau un pic prea bucuroși pentru acest loc de muncă, el și-a propus să creeze ceva într-o siluetă nouă, înainte de a-și trimite desenele către gigantul german de îmbrăcăminte sportivă Adidas.

„Când mi-am făcut pantofii de baschet, era vorba de stil. Dar pentru acești pantofi de alergare, mi-am dorit să fie foarte buni din punct de vedere tehnic și vreau ca oamenii să poată alerga în ei ”, a adăugat Owens.

Colecția este compusă din 6 stiluri pentru bărbați și 4 pentru femei, iar Owens se leagă de paleta sa tradițională strictă de negru, alb, gri, perlă și os, în timp ce modelele pentru femei obțin o poză de galben.

Finisajul va fi în mod corespunzător de lux pentru pricetagul de 400-500 USD, folosind o combinație de piele, piele de căprioară, nylon și materiale pânză. Încălțăminte urmează să lovească magazinele în decembrie.

adidas de Rick Owens

Articole Similare