Off White Blog
K-Pop Star T.O.P. Curates Sotheby's Art Auction

K-Pop Star T.O.P. Curates Sotheby's Art Auction

Noiembrie 29, 2023

Choi Seung-hyun, mai cunoscut sub numele de T.O.P., nu este străin de scena muzicală asiatică. Din partea celei mai populare trupe sud-coreene Big Bang (V.I.P.s ridică mâinile!), T.O.P. are un fan enorm în urmă - și este această abordare în care Sotheby încearcă să apeleze. Pentru prima dată, Hong Kong-ul Sotheby a invitat un tânăr colecționar de artă - asta înseamnă că T.O.P. - pentru a vindeca o vânzare de artă contemporană, pentru a încuraja un public mai tânăr să se intereseze și să se implice pe piața de artă.

În caz că nu știați, T.O.P. nu a fost ales doar pentru faima sa - este, de asemenea, un fan și colecționar de artă modernă. Nu trebuie decât să ne uităm pe Instagramul său pentru o ilustrare a punctului nostru: în afară de selfie-ul ocazional, este plin de artă. Într-un interviu exclusiv cu Men’s Folio Singapore, T.O.P dezvăluie, de asemenea, că provine dintr-o familie de artiști, așa că a avut chiar și o anumită „pregătire” de artă în numele său. Aruncați rolul său de co-curator pentru expoziția din 2015 a ArtScience Museum din Singapore „The Eye Zone”, precum și premiul pentru Cultura Vizuală la Prudential Eye Awards și logica din spatele alegerii lui Sotheby în T.O.P. devine mai clar.

Deși loturile exacte din licitație nu au fost încă anunțate, vânzarea de artă contemporană a lui Sotheby a fost deja programată pentru 3 octombrie 2016. O parte din veniturile obținute în timpul licitației se vor îndrepta către Consiliul Cultural Asiatic, care oferă subvenții, programe și sprijin pentru artiști pentru a încuraja schimbul cultural.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații. (Sau, dacă ați fost aici mai mult pentru T.O.P. decât licitația de artă, urmăriți videoclipul de mai jos pentru a privi frumosul său vizaj.)


K-pop star adds millennial appeal to Sotheby's auction (Noiembrie 2023).


Articole Similare