Off White Blog
Interviu cu dna Nguyen Huu pentru lansarea WOW Vietnam

Interviu cu dna Nguyen Huu pentru lansarea WOW Vietnam

Noiembrie 29, 2023

Scena de lux este în plină expansiune în toată lumea. Unul ar fi surprins să știe că Vietnamul, un oraș pitoresc cunoscut pentru râurile sale și pagodele budiste își extinde și sfera de lux. World of Watches salută Vietnamul de prezența sa internațională cu un interviu exclusiv cu CEO-ul și editorul WOW Vietnam, Onorul Nguyen Huu.

Interviu cu Onor Nguyen Huu, WOW Vietnam

Ne puteți anunța mai multe despre scena de lux din Vietnam anul trecut? Au fost noi centre comerciale în orașul Ho Chi Minh (Saigon) care sugerează că piața bunurilor de lux este sănătoasă?


Ei bine, pentru mine, luxul nu a fost niciodată o petrecere mare. Pentru prietenii mei, rezultatele lor de afaceri pentru birourile mărcilor de lux din Vietnam sunt din ce în ce mai bune. Unii au spus că, odată cu piețele stagnante din Singapore și Thailanda, șansele sunt schimbate în Vietnam. Nu numai pentru modă sau ceasuri, am văzut o mulțime de evenimente interesante care au marcat un an bun pentru brandurile de lux din Vietnam. Și destul de sigur pentru anul care vine.

Cu toate acestea, nu înseamnă că avem o pregătire bună pentru această creștere. Oamenii - principala forță din spatele tuturor serviciilor de lux din Vietnam - nu sunt suficient de calificați pentru cerere. Clienții care plătesc mulți bani pentru experiență de ultimă oră vor avea nevoie și de mulți furnizori de servicii, motiv pentru care marketerii vor trebui să se doteze cu profesionalism și cunoștințe profunde pe acest teritoriu. Sper că liderii de marcă vor acorda mai multă atenție acestui lucru.

„Rezultatele afacerilor pentru birourile de marcă de lux din Vietnam sunt din ce în ce mai bune”


Repere 81 este unul dintre cele mai noi centre comerciale care se deschid în acest an. Este cel mai înalt zgârie-nori din SEA și top 10 din întreaga lume, cu o suprafață comercială de 59.000 mp. De altfel, barurile și sălile de vedere din cer semnalează și creșterea rapidă a mărcilor de lux care vin la această clădire de pe malul râului Saigon. Un alt centru comercial - Piața Unirii - care este în curs de renovare cu modelul de mall-hotel-shopping va fi deschis în curând în districtul 1.

Îmi place aspectul vintage și valoarea moștenirii, dacă aș alege un loc pentru cumpărături, mi-ar plăcea Hotel Rex. La acest hotel de patrimoniu, Jonathan Hanh Nguyen a investit și a deschis noi buticuri din Rolex, Chanel, Salvatore Ferragamo, Bvlgari, Cartier ...

Ce mărci de lux par să se amestece foarte bine cu consumatorii vietnamezi bogați? Pe partea de modă sau pe partea de ceas?


Fiecare marcă va oferi clienților experiența de cumpărături și servicii cu propriile lor standarde de înaltă calitate. Îmi place felul în care Hermes, Cartier, Rolex, Omega, Chanel, Louis Vuitton și Prada își păstrează clienții fideli. Acest lucru este real pentru consumatorii și poveștile mărcilor. Recent, Gucci sau HYT au adus o nouă abordare nouă în ceea ce privește Millennials și Gen Z. Pentru a vorbi despre ceasuri în special, mărcile independente și clasice îndreaptă atenția asupra consumatorilor vietnamezi. Vietnamezii nu sunt preocupați să cheltuiască bani, ci doar iubesc unicitatea și plătesc mult pentru proprietatea lor atunci când este posibil.

Și un lucru special este că consumatorii de lux sunt adesea liniștiți, așa că este greu de spus ce marcă merge mai bine.

WOW Vietnam a avut deja mulți fani în Vietnam, care este poziționarea specifică a revistei și de ce este apreciată atât de iubitorii de ceasuri, cât și de colecționarii de ceasuri mai informați?

În primul rând, conținutul este forța noastră inegalabilă pe care nici o altă revistă nu o are, datorită faptului că editorii noștri au cunoștințe profunde despre ceasuri. Relația strânsă cu colecționarii de ceasuri este atât mândria, cât și presiunea pentru ca noi să ne îmbunătățim problemele zi de zi. WOW Singapore este o legătură bună între clienți și noi, pentru a oferi un conținut perfect care face continuu revista care are licențe în 9 țări și mai puternică.

În al doilea rând, o rețea de distribuție către 300 de colecționari și cluburi care au pasiune profundă pentru ceasuri, aceasta a fost întotdeauna o apreciere WOW. De asemenea, avem o acoperire largă de 500 de standuri în 63 de provincii și buticuri, hoteluri, galerii și restaurante mari. Chiar și în locurile preferate ale mileniilor, cum ar fi evenimentul „Arhiva ascunsă”, am văzut niște 9X purtând Panerai sau Speake-Marin în timp ce își scoate la licitație colecția de haine. Aceasta este o nouă surpriză care necesită WOW să aibă mișcări adecvate în viitor.

Vei lansa OFFWHITEBLOG.VN în Vietnam în următorul trimestru, ce va fi specific portalului de știri de lux și cum va fi diferit de canalele de știri de lux existente?

OFFWHITEBLOG.VN este prima problemă online despre viața de lux din Vietnam. A fi pionierul ne aduce mai multe presiuni și provocări. Încă cred că avem nevoie de o strategie de conținut bună înainte de a începe să facem lucruri diferite cu OffWhiteBlog. Acesta este motivul pentru care diferite perspective despre piața de lux, cumpărăturile și cultura mărcilor de lux vor fi reflectate în OffWhiteBlog.vn cu perspective concentrate, profunde și pline de viață. Oferim cele mai bune lucruri pe OffWhiteBlog.vn, de la alegeri la cumpărături, vizualizări ale pieței, povești ale mărcilor și oameni.

Informațiile despre mărcile de lux nu se regăsesc doar în versiuni tipărite. Revista digitală și mass-media joacă, de asemenea, propriile lor roluri. Acest lucru face ca marketingul revistelor să se schimbe. Dar o presiune interesantă, într-adevăr.

Există evenimente și activări speciale planificate? Cum veți angaja iubitorii de articole de lux și colecționarii de ceasuri?

Sigur, primul lucru este că va exista un eveniment de lansare pe 17lea Ianuarie 2019.Fiecare număr WOW va avea un eveniment offline separat pentru a ne conecta cu colecționarii de ceasuri. Mai mult, evenimentul privat OffWhiteBlog Network este în curs de desfășurare.

Unde vezi OFFWHITEBLOG în Vietnam acum doi ani? ”

Vietnamezii spun mereu: „nu-ți număra puii înainte de a ecloza”. Doar ca să vă anunț, sunt încă foarte încântat de planurile pentru următorii 2 ani.

Povestiți-ne despre fondatorii și echipa din spatele grupului dvs. media și de ce aveți mare încredere în succesul WOW și OFFWHITEBLOG în Vietnam.

Știți, avem membri foarte experimentați, iar pentru nou-veniți, aceștia sunt apreciați cu mare pasiune. Redactorii noștri sunt cei care au lucrat pentru Harper’s Bazaar Vietnam, Wow Vietnam, oficialOfficiel Vietnam și Elle Vietnam înainte de a veni la SR. De asemenea, avem o echipă de marketing formată dintr-un colecționar de ceasuri și un influențator de modă. Viețile tinere din punct de vedere social ne fac să rămânem la curent cu piața. Vom face mare lucru, sper.

Cine este o persoană sau un singur mentor care te-a inspirat în viața ta?

Există o filozofie pe care am urmărit-o în toate carierele mele și cred că îmi face succesul astăzi, este „Spune mereu„ Da. Da la o slujbă, da la o întâlnire, da la o întâlnire la o cafea sau da la ajutorul unui prieten pentru că nu veți ști niciodată ce vă va aduce viitorul. Doar profită la maxim din prezent. În alte moduri, încerc tot ce pot să fiu abordabil. Mă concentrez mereu pe lucrurile care contează mai degrabă decât să fiu mișto. Concentrarea pe grija oamenilor este o bază a vieții semnificative și cu scop. Trebuie să visezi la lucruri mai mari decât tine.

Cine m-a învățat asta? Este mama mea.

Vizitați World of Watches Vietnam pe OffWhiteBlog.vn.

Articole Similare