Off White Blog
Focus: Palazzo Ralph Lauren, Milano

Focus: Palazzo Ralph Lauren, Milano

Mai 20, 2022

De parcă deschiderea restaurantului The Polo Bar cum gentleman's club din New York în 2014 nu ar fi fost suficient de delicioasă pentru devotatii lui Ralph Lauren, marca a introdus un alt club de lux care să ofere o casă departe de casă pentru patronii obișnuiți cu jeturi. care tânjesc după o notă de familiaritate. Deschiderea clubului la sfârșitul acestui septembrie a fost, de asemenea, atent programată să coincidă cu Milan Fashion Week, Ralph Lauren dezvăluind colecția de femei de primăvară / vară 2016 pentru a sărbători lansarea.

Preluând ceea ce a fost un magazin cu format multi-brand în interiorul Casei Campanini, clădirea istorică a lui Ralph Lauren din Milano, Palazzo Ralph Lauren este primul club al brandului care va fi deschis doar celor care primesc o invitație. Odată ce vi se oferă acces, sunteți mai bine decât să vă rezervați o programare pentru a experimenta opțiunile de viață delicioase și serviciile curate cu atenție pe care noul club trebuie să le ofere.

Când oaspeții vor păși în spațiul sofisticat din clădirea de patrimoniu din epoca rațională, două zone de recepție separate vor aștepta să le întâmpine, una pentru domni și alta pentru doamne. De acolo, ei vor fi îndrumați către apartamentele de cumpărături respective, fiecare oferind servicii personalizate și articole exclusive care acoperă îmbrăcăminte, accesorii, ceasuri și bijuterii. Domnii își pot alege selecția dintr-o gamă dintre cele mai fine țesături pentru orice piesă făcută pe măsură din dorința lor, în același timp asistată personal de specialiștii Ralph Lauren.


Palazzo Ralph Lauren

În afară de experiența de cumpărături posh, care este în așteptarea clientelei de elită, Palazzo Ralph Lauren mai are un bucătar intern care se ocupă de pregătirea delicatelor și a delicateselor gratuite care pot fi savurate pe terasa în aer liber. Ajungând dincolo de localitatea Milanului pentru a vă conecta cu celelalte unități Ralph Lauren din întreaga lume, clubul oferă, de asemenea, rezervări prioritare la oricare dintre celelalte restaurante ale Ralph Lauren din întreaga lume, precum The Polo Bar din New York City, RL din Chicago sau Ralph's în Paris. Mai mult, membrii vor putea să țină pasul cu ultimele lansări ale mărcii, cu invitații la numeroase evenimente private viitoare, care vor evidenția cele mai recente colecții, demonstrații de măiestrie și programări private în desfășurare.

Într-un oraș unic care nu este străin de modă, rafinament, calitate și stil, Palazzo Ralph Lauren este o mișcare minunată în extinderea imperiului Ralph Lauren, amplasat, de asemenea, genial în mijlocul senzualității, glitz-ului și glamourului italian pentru a prezenta foarte bun în stilul său elegant și chintesențial atot-american.


Palazzo Ralph Lauren

Credite de poveste

De Rachel Ang

Această poveste a fost publicată inițial în Men’s Folio


RALPH LAUREN Purple Label fashion presentation Spring Summer 2017 Milan by Fashion Channel (Mai 2022).


Articole Similare