Off White Blog
Dragostea Chinei de golf crește

Dragostea Chinei de golf crește

Noiembrie 29, 2023

hong Kong Spring City Golf

În timp ce originile golfului pot fi adânc înrădăcinate în Occident, elitele Chinei sunt nebune pentru sport. Iată care este zgomotul cu ceea ce se întâmplă cu golful din țară și trei cursuri de top pentru un timp luxos.

China Business Review raportează un „boom” al cursurilor de golf din ultimii ani, cu estimări ale numărului total de cursuri la aproximativ 600, potrivit scriitorului și bloggerului sportiv Dan Washburn.


Chiar dacă construcția de noi cursuri în China este ilegală din punct de vedere tehnic, se presupune că interdicția este aplicată slab, deoarece China este una dintre puținele țări care construiesc cursuri noi pentru a satisface cererea.

Numărul de terenuri de golf în China a ajuns la 500 în 2010 și este de așteptat să se dubleze până în 2020, potrivit unui raport al industriei golfului din China din 2011.

Cu trei decenii în urmă, nu existau jucători de golf sau terenuri de golf în China continentală, relatează New York Times. „Astăzi există aproximativ 400.000 de jucători, un număr care s-ar putea dubla cu ușurință până în 2020.”


PGA Tour intenționează să își deschidă primul birou la Beijing la sfârșitul acestui an, afirmă China Business Review, iar PGA Tour va organiza turneul HSBC Champions în Shanghai anul acesta.

China ar putea, de asemenea, să înregistreze un impuls în acest sport, când golful este recunoscut oficial ca sport olimpic pentru Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro.

Dacă doriți să jucați linkurile la unele dintre cele mai bune cursuri din China la nivel de campionat, iată câteva locuri bune pentru a începe:


Dunele din peninsula Shenzhou, Hainan, China

Situat în regiunea stațiunii Hainan, acesta este considerat unul dintre cele mai bune cursuri noi ale țării.

Legenda PGA și renumitul arhitect de curs Tom Weiskopf au proiectat trei cursuri, cu vederi superbe într-un cadru natural.

www.shenzhougolf.com

Clearwater Bay Golf and Country Club, Hong Kong

Având vedere la coastă și un cadru dramatic, Clearwater Bay Golf and Country Club din Hong Kong este adesea comparat cu Pebble Beach din California. În timp ce clubul este privat, puteți rezerva orele de plecare în dimineața săptămânii.

www.cwbgolf.org

Spring City Golf & Lake Resort, Kungming, China

Acest curs de prestigiu a câștigat noduri de top din partea Golf Digest și Golf Magazine. Stațiunea oferă vile de lux și două terenuri de golf de campionat - cursul de munte proiectat de Jack Nicklaus și cursul de lac proiectat de Robert Trent Jones Jr.

www.springcityresort.com


Joseph Prince - Calvary Animation Video (What Happened At The Cross) (Noiembrie 2023).


Articole Similare