Off White Blog
Burberry redeschide flagship-ul din Milano

Burberry redeschide flagship-ul din Milano

Noiembrie 8, 2023

Burberry flagship store Milano

BURBERRY și-a actualizat și extins magazinul emblematic din capitala modei italiene, cu interioare de lux și mai multe funcții digitale.

NU VĂ RĂCIȚI: BURBERRY DESCHIDE MAGAZINUL DE FLAGSHIP ÎN SHANGHAI


burberry milan înseamnă îmbrăcăminte

Situat în inima districtului comercial de lux din Milano, pe Via Montenapoleone, noul magazin Burberry nu s-a mai mișcat, ci doar a avut un lavaj rentabil.

Burberry flagship Milano


Spațiul reflectă acum principiile de design ale flagship-ului global de pe Regent Street din Londra și a fost extins la un al treilea etaj, cu o scară în spirală din marmură corintiană.

Există, de asemenea, noi pereți și ecrane video digitale care joacă conținut de marcă și pot afișa fluxuri de evenimente în direct la magazinul din Londra.

Magazin Burberry Milano

Pentru a porni, există o zonă de frumusețe Burberry, prima din Italia, unde îți poți monograma sticla cu noul parfum My Burberry, împreună cu saloanele pentru clienți privați pentru consultări în stilul casei și o cameră de croitorie pentru clienții de haine pentru bărbați. Toate colecțiile Burberry pentru bărbați, femei și copii sunt stocate, de la gata de purtare la parfumuri și accesorii.

Burberry Milan Via Montenapoleone

Articole Similare