Off White Blog
Ceas calendaristic negru Blancpain

Ceas calendaristic negru Blancpain

Mai 20, 2022

Ceas calendaristic negru Blancpain

Fidel valorilor sale de tradiție și inovație, Blancpain dezvăluie acum cea mai nouă completare a familiei de ceasuri Women.

Dezvoltat într-un spirit hotărât romantic și contemporan, Calendarul Retrograd este o expresie perfectă a rafinamentului și a know-how-ului de ceasornicărie.

Aceste ceasuri grațioase din aur alb sau roșu prezintă detalii de soare-perlă, contoare descentralizate de ore și minute (la ora 6), fază lună cu stele diamantate și calendarul indicat de o mână albastră de serpentină cu vârf de stea.


Calendarul funcționează într-un mod „retrograd” - ceea ce înseamnă că mâna indicatorului „sare” înapoi în prima zi a lunii.

Deși este ușor să adorați luneta cu diamante (setată cu 40 de diamante), nu treceți cu vederea nici coroana cu vârf de diamant. În total 2.021 de carate!

Pe partea din spate, afișajul din safir prezintă o greutate oscilantă în formă de floare fermecătoare pentru mișcarea mecanică automată (calibrul 2650RL).

O piesă frumoasă, disponibilă la alegere din carcasă din aur alb sau roșu de 36 mm, montată pe o curea din piele albă. Via perpetuelle

Calendar retrograd Blancpain înapoi

Articole Similare