Off White Blog
Benetti vinde Superyacht al treilea Delfino 95 ”

Benetti vinde Superyacht al treilea Delfino 95 ”

August 13, 2022

În timp ce Festivalul Yachting de la Cannes s-ar putea încheia, unii producători de iahturi se bazează pe strălucirea unui alt eveniment de succes. Un astfel de brand într-o dispoziție de sărbătoare este Benetti, datorită vânzării celui de-al treilea superyacht al lui Delfino 95.

În timp ce livrarea superyachtului de 29 de metri va avea loc doar în 2018, Benetti promite să livreze o creație care să fie nu numai luxoasă, ci și elegantă. Având linii exterioare cool la exterior, o caracteristică de design a lui Giorgio Cassetta, superyachtul provine din gama Clasa D a mărcii. Pentru interior, Benetti a solicitat ajutorul designerului Achille Salvagni pentru a crea un spațiu confortabil și elegant, în care noul proprietar să se poată relaxa.

De-a lungul anilor, șantierul naval Benetti a produs modele premiate. Cea mai recentă onoare a fost World Yacht Trophies Award 2016 pentru 64 de metri Benetti FB264. Având în vedere acest lucru, este sigur că Benetti va livra un superyacht de o calitate excepțională, de care se va bucura noul norocos proprietar.

Articole Similare