Off White Blog
Aston Martin va dezvălui noul top DB11 Drop Top pentru pasionații de mașini în aer liber în 2018

Aston Martin va dezvălui noul top DB11 Drop Top pentru pasionații de mașini în aer liber în 2018

August 13, 2022

Aston Martin DB11 Volante

Renumitul producător de automobile, Aston Martin, urmează să impresioneze chiar șoferii cupe de înaltă rezistență, întăriți, cu dezlănțuirea noului model DB11 Volante Convertible, pe 2018, care a fost o așteptare destul de anticipată, dedicată pasionaților de mașini în aer liber.

Aston Martin DB11 Volante open-top Aston Martin ia referință de design de la predecesorul său [DB9 Volante], cu noua versiune coupe care prezintă un top auto deschis și cei patru cilindri din motor care au făcut parte din profilurile principale ale modelului auto DB9. a fi eliminat.


Pentru a ajunge la un echilibru perfect între inginerie și design cu bun gust, DB11 Volante evidențiază un nou stil de caroserie construit dintr-o structură ușoară cu o legătură mai ușoară, cu 26 de kg mai ușoară și cu cinci la sută mai rigidă decât DB9 Volante.

Vedere în cabină a Aston Martin DB11 Volante

După cum se vede în interior, sunt atingeri foarte inteligente ale măiestriei care evidențiază furnirul din lemn care înfrumusețează spatele scaunului și dezvăluie lumii exterioare acea atingere subtilă a clasei, de fiecare dată când partea de jos a materialului coboară în jos.


În plus, combinația DB11 Volante de linii puternice și aspectul exterior atrăgător care completează o vedere neîntreruptă va oferi atât șoferului cât și pasagerului o experiență de croazieră senzorială mai mare pe drum.

Timp de multe generații, gama de mașini Aston Martin a lăsat o impresie de lungă durată pentru mulți dintre clienții Aston Martin prin ofertele sale unice care emană un caracter unic al unui astfel de supercar de lux, exemplificat de inovația de ultimă generație și de uimire. aspect atletic.

Alimentat de etosul mărcii pentru „păstrarea integrității structurale și dinamice” și în timp ce lucrează în jurul provocărilor prin „maximizarea avantajelor”, a declarat Max Szwaj, director tehnic Aston Martin, cuplul deschis DB11 al Aston este alimentat mai degrabă de un motor V8 de 510 CP. decât un V12 neted catifelat, cu motor pe benzină cu două litri cu două turbine.


Noul DB11 este capabil să ofere acea „putere plus trei setări foarte diferite ale modului de conducere și o transmisie automată cu opt viteze cu pale, fără a menționa diferențialul de alunecare limitat cu vectorizarea cuplului”, potrivit Aston Martin.

Ceea ce atrage atenția despre DB11 este punctele de fixare ISOFIX și capota. Căderea acoperișului durează doar 14 secunde pentru a coborî și aproximativ 16 secunde pentru a se ridica chiar și atunci când conduceți cu viteze de până la 31 km / h, cu o rafală de 31 mph.

Pentru a încapsula spiritul de inginerie al mărcii în cea mai bună măsură, Aston pune DB11 la cel mai dur test - volanul este încălzit și acoperișul din țesătură format din opt straturi izolatoare a fost testat până la distrugere; mai întâi în camerele meteorologice și apoi în Valea Morții și în jurul Cercului Arctic.

„Noul DB11 Volante surprinde perfect aceste calități și promite felul de plăcere și distracție care nu pot veni decât de la conducerea unui Aston Martin. - Dr. Andy Palmer, CEO Aston Martin

Având toate elementele în funcțiune și motorul auto fără performanță care ia centrestage, noua mașină convertibilă Volante urmează să se alăture rândurilor pieței de mașini sportive open-top GT pentru a rătăci străzile și pentru a răspunde reputației sale de un adevărat supercar de lux. .

Potențiali cumpărători de mașini, care încearcă să asigure noul Volante, prețurile încep de la 159.900 de lire sterline în Marea Britanie, 199.000 de euro în Europa și 216.495 de dolari în SUA și vor programa pentru livrare la începutul anului 2018.

Articole Similare