Off White Blog
Amels 206 Superyacht de Tim Heywood Vândute proprietarului Asia-Pacific

Amels 206 Superyacht de Tim Heywood Vândute proprietarului Asia-Pacific

August 13, 2022

Amels a vândut un nou 206 din gama sa Editions Limitate. Proprietarul, care este din regiunea Asia-Pacific, va livra iahtul de 62 de metri în primăvara anului 2020 și intenționează să croiască destinații de croazieră din întreaga lume.

Un proprietar din regiunea Asia-Pacific a cumpărat Amels 206 încorporat

Vânzarea evidențiază succesul continuu al abordării Ediției Limitate a constructorului de superyacht olandez, combinând opțiunile de design individuale cu livrarea rapidă. Yacht-ul va fi cea mai recentă livrare a designului avangardist al lui Tim Heywood.Rose Damen, directorul general al companiei Amels și Damen, a declarat: „Amels 206 este un performant dovedit și un adevărat cap de acțiune. Este un iaht frumos cu curbe izbitoare. Suntem mândri că completăm acest yacht pentru clientul nostru și abia așteptăm să o vedem în călătoria ei de fată anul viitor. ”


Proprietarul a specificat o schemă de culori elegantă în colaborare cu Heywood și echipa de design Amels, cu o coca cenușie deschisă și suprastructura albă care evidențiază liniile lungi de la arcul Scimitar până la platforma de înot. Interioarele unice sunt de Laura Sessa, care lucrează în colaborare cu specialiștii interioare ale șantierului naval.


206 are două apartamente VIP pe puntea podului, ferestre rotunde semnate în suita proprietarului și depozitare închisă înainte pentru două licitații de până la 8m (26ft). Iachtul are un volum de 1.131 GT.

www.amels-holland.com

Articole Similare