Off White Blog
Aditus: Aducerea stilului de viață de lux la cripto-afluenți

Aditus: Aducerea stilului de viață de lux la cripto-afluenți

Mai 20, 2022

În mod colectiv, valoarea criptocurrențelor este ca valoare a rachetelor. Printre ei, bitcoin, prima și cea mai cunoscută cripto-monedă, a crescut de șapte ori în ultimul an. Potrivit Coinmarketcap, unele monede alt au înregistrat chiar o creștere de câteva mii la sută în ultimii doi ani.

În iunie 2017, CNBC a intervievat abandonul liceal Erik Finman. Finman este printre primele valuri ale unei noi comunități identificate drept „cripto-afluenți”. Finman a început să investească în bitcoin încă din 2011, devenind un milionar bătut la vârsta fragedă de 18 ani câțiva ani mai târziu. Însă nu foarte mulți sunt la fel de apropiați despre identitățile lor pentru public, la fel de evident în editorialul de opinie al lui Forbes, 7 iulie 2017, al unui tânăr, fost inginer software care călătorește în lume cu bogăția sa nouă care cuprinde 25 milioane USD de profituri bitcoin.


Numit „domnule Smith”, acesta este unul dintre numeroasele exemple ale celor care și-au valorificat boom-ul de vânzare a jetonului și oportunitățile sale de tranzacționare 24-7, care sunt acum o nouă rasă de „cripto-afluenți” extrem de bogați.

Aditus: Aducerea stilului de viață de lux la cripto-afluenți

„Crypto-affluents” este un termen creat de Julian Peh, co-fondatorul Aditus, cea mai recentă companie care s-a alăturat rasei emergente de companii care creează aplicații de piață pentru a elimina golurile de pe piață. Denumit cuvântul latin pentru „acces”, Aditus a fost prima platformă de acces de lux din lume care împarte comercianți de lux și afluenți cripto-o rețea descentralizată revoluționară.


”… În conversațiile noastre cu aceștia, am primit feedback conform căruia mulți afiliați cripto își doresc bunuri și servicii oferite de comercianții de lux, totuși nu au acces la acesta și adesea se simt excluse. ”- Julian Peh, co-fondator Aditus

„Am observat un număr tot mai mare de astfel de criptoflux la evenimentele noastre de lux”, spune Julian Peh, co-fondator al Aditus și antreprenor veteran în spațiul de lux. „Cu toate acestea, în conversațiile noastre cu aceștia, am primit feedback conform căruia mulți afiliați cripto își doresc bunuri și servicii oferite de comercianții de lux, totuși nu au acces la el și adesea se simt excluse. În același timp, comercianții de lux (partenerii și clienții noștri de lungă durată) au în mod similar mijloace limitate de a ajunge la cripto-afluenți, în ciuda traversării unei perioade de încetinire a creșterii și sunt dornici de noi afaceri. ”

Aditus a fost conceput ca o soluție pentru a prezenta lacunele pieței:


  • Puțini comercianți de lux acceptă criptomonede precum Bitcoins sau Altcoins, prin lipsa implementărilor de gateway de plată
  • Utilizatorii Crypto care preferă confidențialitate mai mare decât media și comercianții de lux care necesită mai multe date pentru o mai bună direcționare a pieței
  • În prezent industria luxului nu are cunoștințe pentru a ajunge și a face oferte exclusive pentru cripto-afluenți

Această deconectare aparentă este în esență o oportunitate potențial ratată de trilioane de dolari. Ca atare, lansarea Aditus pare să devină platforma descentralizată definitivă, bazată pe blockchain, pentru brandurile de lux care doresc să ajungă la această comunitate în creștere, prin integrarea criptare și invitații inteligente (bazate pe tehnologia inteligentă a contractului Ethereum) care invită utilizatorii cripto într-o lume a stil de viață, produse și servicii de lux discret.

Fondată de antreprenori veterani cu o experiență de peste 50 de ani în domeniul luxului și tehnologiei, Aditus este susținută și de proeminenți cripto-pionieri și foști directori de nivel C de la mărci de lux renumite, oferind unele indicații despre modul în care această pornire este unică folosiți atât comercianții de lux, cât și o bază de date de fiat-milionari în rețeaua Aditus.

În centrul său, Aditus este o aplicație pentru smartphone care le permite utilizatorilor cripto să facă cumpărături cu jetoane Aditus - puse la dispoziție printr-o vânzare inițială de token - și alte cripto-monede majore în siguranță, în timp ce comercianții primesc plăți în moneda nominală la alegere.

La sfârșitul comerciantului, o consolă comerciantă servește ca interfață principală între comercianții de lux și Aditus. Această platformă este apoi utilizată de comercianți pentru a crea invitații inteligente pentru difuzarea către utilizatorii Aditus care și-au indicat preferințele. Comercianții trebuie să cheltuiască jetoane Aditus pentru a crea aceste invitații, precum și pentru a finanța recompense pentru cumpărători.

„Pentru a asigura cea mai bună tehnologie din clasă, Aditus este în parteneriat cu unele dintre cele mai importante companii blockchain din lume. De asemenea, sunt planificate inițiative derulate în colaborare cu aceste companii. ” - Julian Peh

În parteneriat cu unele dintre cele mai importante companii blockchain din lume, aplicația Aditus permite comercianților de lux să angajeze cripto-afluenți cu evenimente, produse și servicii prin dispozitivele personale. În plus, Aditus oferă, de asemenea, programe de membru cu plată pentru ca utilizatorii aplicațiilor să se bucure de o mulțime de recompense de lux, inclusiv servicii de concierge și primele oferte pentru produse și servicii exclusive; precum și unități de ospitalitate premium de pe glob.

Peh adaugă, „Pentru a asigura cea mai bună tehnologie în clasă, Aditus este în parteneriat cu unele dintre cele mai importante companii blockchain din lume. De asemenea, sunt planificate inițiative derulate în colaborare cu aceste companii.În plus, Aditus va organiza, de asemenea, evenimente frecvente, menite să crească interacțiunile dintre afluenții fiat și cripto-spațiu, între cripto-afluenți și furnizorii de stil de viață, precum și între afluenții fiat și cripto-afluenții înșiși. Prin intermediul aplicației Aditus, cele mai exclusive experiențe, unități, produse și servicii la nivel global sunt accesibile tuturor cripto-afluenților, chiar și prin intermediul smartphone-urilor lor. "

Accesați www.aditus.net pentru mai multe informații despre vânzarea de jetoane.

Articole Similare