Off White Blog
Racing Ahead with the Bell & Ross BR 03-94 R.S.19

Racing Ahead with the Bell & Ross BR 03-94 R.S.19

Noiembrie 14, 2023

Cu toate că lumea aeronautică și cea de curse cu motor poate fi la o distanță de câteva mile, în mod literal, ambele împărtășesc similitudini figurative în cerințele lor pentru instrumente de înaltă performanță și de precizie. Pentru un ceasornicier precum Bell & Ross, ale cărui rădăcini sunt în profunzime în aviație, dificultățile de a produce o colecție departe de forte nu sunt la fel de provocatoare ca acea metaforă mixtă cu care am venit. În timp ce Bell & Ross nu poate susține același tip de răspuns ca și alte mărci apreciate, cu asociații mai strânse cu cursele auto, colecția sa inspirată de cursă este falsificată cu know-how-ul echipei Formula 1 Renault F1. Lansat în timpul BaselWorld 2019, BR 03-94 R.S.19 sărbătorește parteneriatul Bell & Ross cu echipa Renault F1, aflat acum în al patrulea an.

Forța motrice din spatele parteneriatului este pasiunea, care stă la baza ambelor organizații cu perspectivă. Pentru acest cronograf, Bell & Ross își contopește istoria din domeniul aviației și specificațiilor militare cu elemente inspirate din curse de motor, producând un instrument de cea mai înaltă calitate.


Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team RS19

BR 03-94 R.S.19 se bazează pe șasiul iconic al colecției Bell & Ross din colecția Instrument, cu o dimensiune de 42 mm în oțel inoxidabil. Renunță la codurile tipice de furt și robustețe cu o gamă atrăgătoare de culori verzi, roșii și portocalii, inspirate de volanele mașinilor de curse de Formula 1. Formată de expertiza lui Bell & Ross în realizarea ceasurilor cu instrumente ultra-funcționale pentru profesioniști, acesta merge înainte cu un cadran negru din fibră de carbon, un material esențial de înaltă tehnologie pentru Formula 1. Un inel capitonat de tahimetru galben adaugă ultimele atingeri Renault F1 Semnificația echipei coduri de culoare galben și negru.

Alimentarea ceasului este calibrul automat pentru cronograf Bell & Ross BR-CAL.301, care se bazează pe calibrul ETA 2894-2. Configurația cronografului este destul de standardă - în afară de culorile revoltante - cu o mână centrală a cronografului, un contor de 30 de minute la ora 9 și un mic contor secund la ora 3. Ceea ce, în mod decisiv, nu sunt standard sunt actuatoarele de pornire / oprire și resetare ale cronografului, care seamănă cu pedalele schimbătoare de viteze găsite pe volanele curse de motoare.


Diferite unghiuri ale BR 03-94 R.S.19

Un plus interesant la ceas este luneta bi-direcțională de contorizare din aluminiu anodizat. Luneta înnodată este utilizată pentru a seta timpul rămas înainte sau în timpul unui eveniment. Funcționează astfel: rotiți luneta astfel încât timpul rămas să fie setat la mâna de minut. Când mâna de minut ajunge la zero pe scară, evenimentul dvs. de timp este terminat. Ediția limitată 999 piese BR 03-94 R.S.19 este asortată cu un cauciuc negru perforat și este rezistentă la apă la 100 de metri.

Bell & Ross BR 03-94 R.S.19 Specificații și preț

Mișcare calibru automat BR-CAL.301; Rezerva de energie de 42 de ore


Carcasă 42mm din oțel inoxidabil; rezistent la apă până la 100m

Curea curea din cauciuc negru perforat

Pret 9.500 USD


The Tortoise and the Hare | CoComelon Nursery Rhymes & Kids Songs (Noiembrie 2023).


Articole Similare