Off White Blog
KLM dezvăluie noua cabină World Business Class

KLM dezvăluie noua cabină World Business Class

Mai 20, 2022

Cabina KLM World Business Class

Compania aeriană olandeză KLM a dezvăluit cea mai recentă transformare a noii sale cabine World Business Class, care este mocheată cu bucăți aruncate de uniforme vechi și este proiectată pentru a evoca confortul casei.

Pentru reproiectare, transportatorul a făcut echipă cu designerul olandez Hella Jongerius, al cărui portofoliu include clienți precum Ikea, Nike, Evian și lounge-ul Națiunilor Unite.


Cu o paletă de culori bazată pe diferite nuanțe de albastru, un motiv polka dot, panouri, perdele și perne sunt menite să încălzească cabina și să ajute pasagerii să se simtă mai în largul lor în timpul zborului.

Cabina KLM Business Class

În cabină vor fi dotate noi scaune pline, care pot fi înclinate pe orizontală, în timp ce televizoarele și compartimentările plasate strategic asigură o mai mare confidențialitate pentru pasageri. Scaunele vor veni cu mai multe compartimente de depozitare.


Covorul din cabină între timp folosește bucăți reciclate de uniforme vechi de femei KLM aruncate.

Modificările sunt făcute pe Boeing-ul flotei 747-400 și vor debuta într-un zbor inaugural în iulie. Întreaga flotă de 747 este de așteptat să încorporeze noul design până în aprilie anul viitor.

Clasa de afaceri mondială KLM


Norwegian Airlines ECONOMY CLASS Copenhagen to London|Boeing 737-800 (Mai 2022).


Articole Similare