Off White Blog
Hollywood Stars donează jeanși pentru refugiați

Hollywood Stars donează jeanși pentru refugiați

Noiembrie 29, 2023

Denim primește un nou contract de închiriere a vieții pentru o cauză bună, datorită unora dintre cele mai frumoase din Hollywood, cum ar fi Sharon Stone, Benicio Del Toro și Emma Watson. Unitatea de caritate, „Jeans for Refugees”, vede vedetele să-și predea pantalonii artistului american Johny Dar, pentru a-și lucra magia înainte de a scoate la licitație creațiile.

Arătând că stelele strălucesc cu adevărat, unele oferte pentru blugi, precum cele din Stone, au ajuns la aproape 5.000 de euro în câteva ore de la listarea pe site-ul de licitații online Catawiki. Machiajul colorat al blugilor cântăreței Pink, ajunsese marți la 3.000 de euro.

Cei care doresc să colecționeze memorii ale faimoaselor personalități nu trebuie să-și piardă speranța, deoarece alții precum Mick Jagger, Claudia Schiffer, Kate Moss, Victoria Beckham și Audrey Tautou și-au donat blugii. Încasările din vânzare se vor îndrepta către Comitetul internațional de salvare (IRC). IRC a fost fondată în 1933, la cererea fizicianului Albert Einstein, cu scopul de a ajuta oamenii să scape de regimul nazist din Germania.


Primăvara se numără...hainele vedetelor! (Noiembrie 2023).


Articole Similare