Off White Blog
Campionul Heptathlon Nafissatou

Campionul Heptathlon Nafissatou "Nafi" Thiam tocmai s-a alăturat lui Richard Mille în calitate de ambasador al mărcii

Mai 20, 2022

Cel mai recent ambasador al mărcii Richard Mille, Nafi Thiam, ilustrat aici cu un automat RM 016 Extra flat

Un sportiv belgian specializat în competiții cu mai multe evenimente, campionul de Heptathlon în vârstă de 24 de ani Nafissatou „Nafi” Thiam tocmai s-a alăturat lui Richard Mille în calitate de ambasador al brandului. Medicul de aur heptathlet a fost victorios la Campionatele Mondiale din 2017 și la Jocurile Olimpice din 2016.

Campionul Heptathlon Nafissatou „Nafi” Thiam tocmai s-a alăturat lui Richard Mille în calitate de ambasador al mărcii

Nafi Thiam este prima femeie sportivă care s-a alăturat echipei de ambasadori-sportivi ai mărcii Richard Mille alături de Mutaz Essa Barshim, Yohan Blake și Wayde Van Niekerk. Nafi deține recordul belgian în heptathlonul feminin și în Javelin pentru femei, iar în 2017, a fost votată IAAF Sportivul Mondial al Anului, lista realizărilor sale face ca cel mai recent brand ambasador al lui Richard Mille să fie unul dintre liderii mondiali în atletism.Ambasadorul brandului Richard Mille Nafissatou „Nafi” Thiam a început să participe la atletism când avea doar șapte ani, câștigând primul său titlu național de grupă de vârstă în 2009, moment în care tânărul de 15 ani se specializa deja în heptatlon.

"Prefer să mă concentrez asupra progresiei mele generale, decât a medaliilor și victoriilor." - Richard Mille Brand Ambassador Nafi Thiam

Campioană europeană de juniori în 2013, subcampionă europeană în interior în 2015, Nafi a câștigat medalia de aur la heptathlon la Olimpiada de la Rio. Ea a fost votată vedetă în creștere de IAAF (Asociația Internațională a Federației de Atletism) în 2016 și Femeie Atletă a Anului în 2017, alături de partenerul ei Richard Mille, Mutaz Essa Barshim, care a câștigat titlul de Sportiv masculin al anului. La Hypo-întâlnire din 2017 la Götzis, Austria, Nafi s-a impus pe locul trei în lista mondială a heptatlonului mondial, marcând 7013 puncte și în aceeași disciplină, a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de la Londra.
Cu toate acestea, Nafi preferă să vorbească despre obiectivele sale decât medalii câștigate în trecut. A fost pentru
din acest motiv, ea a preferat să nu participe la Campionatele Mondiale Interioare 2018, ci să se concentreze pe Campionatul European de la Berlin. „Nu va fi un campionat pentru mine anul acesta. Vreau să rămân concentrat 100% asupra obiectivului meu nr.1, care este Campionatele Europene! Mă antrenez din greu și obiectivele mele sunt stabilite pe Berlin. Prefer să mă concentrez asupra progresiei mele generale decât a medaliilor și victoriilor. ” Nafi este sigur că, lucrând continuu pentru îmbunătățirea înregistrărilor sale personale, rezultatele bune și scorurile ridicate vor urma inevitabil.

"Susțin ideea că este cel mai important să căutați modalități de a vă depăși pe voi înșivă pentru a deveni cel mai bun și a accepta timpul pe care l-ar putea dura." - Richard Mille

În alegerea noului său ambasador de marcă, Richard a fost atras de determinarea și capacitatea tânărului sportiv din Nafi. Heptathlon este de departe una dintre cele mai complexe discipline din atletism, iar heptathletii înșiși sunt considerați cei mai compleși sportivi. „Ceea ce m-a încântat să lucrez cu Nafi, a fost viziunea ei și abordarea ei asupra performanței. Are un simț analitic puternic și nu se grăbește pe sine, explică Richard Mille.

Nafi Thiam va purta un ceas automat ușor și robust Richard Mille. În noile ei profiluri foto ca cel mai recent ambasador al mărcii Richard Mille, Nafi este înfățișată purtând automatul RM 67-02 în cuarț TPT, RM016 Automatic Extra Flat și RM033 Extra Flat Automatic, „Sunt mândru de parteneriatul meu cu Richard Mille și de colaborează cu această echipă extraordinară cu care împărtășesc aceeași dorință de a viza întotdeauna mai sus și de a mă împinge până la limite. ”

În același fel, Richard Mille a dezvoltat RM 67-02 Automatic în Quartz TPT® cu Mutaz și Wayde, Richard Mille se află în faza de conceptualizare a dezvoltării unui ceas sport unic pentru femei.

Articole Similare