Off White Blog

Cronograf Bell & Ross x Renault Formula One Team

August 13, 2022

2018 - Renault R.S.18

Deși a fost implicat ca constructor al motoarelor turbo Formula One de la debutul mașinii lor Renault RS01 în 1977. Renault Formula One Team s-ar retrage din sport, în ciuda câștigării curselor, în 1985, doar pentru a se întoarce în 2000, când a achiziționat Echipa Benetton Formula. Stabilindu-se pe numele lor actual în 2016, Renault Sport Formula One Team a dezvăluit curând autoturismul Renault RS18, un provocator F1 de o asemenea performanță și eficiență, încât va continua traiectoria de performanță a echipei cu Nico Hülkenberg și Carlos Sainz înapoi din nou în scaune de conducere.

În parteneriat cu Bell & Ross, echipa de Formula 1 lansează Bell & Ross x Renault Sport Formula One Team Cronograf BR V2-94 RS18, cu un sufix numit pentru cel de-al treilea șasiu al echipei de la întoarcerea la Formula 1 și îmbrăcat în marca sa noua culoare albă și galbenă.


Cronograf Bell & Ross x Renault Formula One Team

R.S.18 este dezvoltat în comun de echipele din Enstone, Marea Britanie și Viry, Franța; la fel ca modul în care ceasurile Bell & Ross sunt suma eforturilor depuse de cei mai buni furnizori specialiști în ceasornicărie și atât, Cronograful echipei Bell & Ross x Renault Sport Formula One Team este o alegorie a valorilor și filozofiei de ceasornic a ambilor parteneri de marcă.

O unitate de putere V6 Renault R.E.18 turbo de 1.6l va alimenta Renault R.S.18. Această unitate de alimentare a realizat un program foarte puternic pe Dyno în Viry-Châtillon pentru a maximiza performanțele și a îmbunătăți fiabilitatea în pregătirea reducerii la doar trei motoare cu ardere internă și două MGU-K și magazine de energie pe sezon. Între timp, cronograful BR V2-94 R.S.18 va continua să utilizeze calea mecanică automată calibru mecanic BR-CAL.301, în esență un ETA 2892 cu înaltă specie cu modulul cronograf DD.


Ediție limitată de 999 de piese, cronograful BR V2-94 R.S.18 Bell & Ross x Renault Sport Formula One Team urmărește estetica patrimoniului colecției Vintage a mărcii.

BR V2-94 R.S.18 Cronograf Preț și Spec

Mișcare: calibru automat BR-CAL.301 cu 48 de ore de rezervă
Carcasă: oțel lustruit satinat de 41 mm cu rezistență la apă de 100 de metri
Curea: piele
Pret: TBA


Bell & Ross Aviation Instrument BR-01 Chronograph Ref. BR01-94-BL-CA Watch Review (August 2022).


Articole Similare