Off White Blog

Mobiado dezvăluie Professional 105 ZAF, cel mai subțire telefon de lux din lume

Iulie 8, 2020

Gama de telefon de lux a Mobiado primește un plus nou. Se pretinde că este cel mai subțire telefon de lux din lume, 105 ZAF măsoară fonea de lux doar 10,6 mm subțiri. Întreaga față și partea din spate a telefonului au fost confecționate din bucăți mari de cristal de safir, oferind un aspect minimalist modern, cu o rezistență la uzură, în al doilea rând decât diamantul.

Telefonul de lux Professional 105 ZAF 3G folosește un mecanism de acoperire a bateriei glisante unic și ascuns, iar capacul bateriei este realizat integral dintr-o bucată de cristal safir.

Rama telefonului este realizată din aluminiu pentru avioane pentru a crea un corp puternic, dar ușor, lustruit și apoi anodizat pentru a produce o suprafață ceramică pentru cele mai dificile utilizări.


Cheile și șuruburile sunt amplasate elegant cu lac de oțel inoxidabil. Revoluționarul Mobiado Professional 105 ZAF poate fi ales din varietate de șase nuanțe, adică. negru, albastru, gri, roșu, satin negru și argintiu. Dispune de afișaj de 2 € cu până la 16 milioane de culori, cameră de 2 megapixeli, 1 GB memorie internă, conectivitate Bluetooth, port microUSB și player de muzică și video care acceptă formate audio AAC, eAAC + și MP3.

Prețurile nu au fost dezvăluite deocamdată, dar acest telefon de lux elegant nu va fi ieftin.

Via ubergizmo / elitechoice / Bornrich


Articole Similare