Off White Blog
Costumele Margaret Thatcher se vând cu 73000 de lire sterline la Christie's

Costumele Margaret Thatcher se vând cu 73000 de lire sterline la Christie's

Noiembrie 29, 2023

Baroneasa Margaret Thatcher

Șapte costume aparținând fostului premier britanic Margaret Thatcher, inclusiv cea purtată în ziua în care a fost confirmată ca lider de partid conservator, au adus luni 73.000 de lire sterline la o vânzare la Londra.

Ținuta din lână verde de jad purtată pentru încoronarea ei Tory în februarie 1975 s-a dovedit a fi lotul premiat la licitația Christie's, vândând cu 25.000 lire sterline unui ofertant anonim.

Un ofertant online din Coreea de Sud a extras cele șase haine rămase pentru 48.125 de lire sterline. Costumele sunt considerate a fi primele dintre hainele lui Thatcher vândute la o licitație.


Margaret Thatcher se potrivește

Celebra sa geantă de mână a stârnit frica în inimile miniștrilor britanici în timpul regulii fostului premier vândută la o licitație de caritate anul trecut pentru 25.000 de lire sterline.

Thatcher a folosit frecvent sacul negru Asprey (ilustrat mai jos) cu ocazii importante, cum ar fi vârfurile cu președintele american de atunci Ronald Reagan și liderul sovietic Mikhail Gorbaciov în timpul primăriei sale din 1979-1990.

Articolele au făcut parte din „London Sale” de Christie, o licitație unică organizată pentru a sărbători Jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a și Olimpiada de la Londra.

Geantă Margaret Thatcher Christies

Articole Similare