Off White Blog
Lux, golf și wellness ... sub soarele toscan

Lux, golf și wellness ... sub soarele toscan

August 13, 2022

Exteriorul Argentario Resort

Uluitorul Regiunea italiană a Toscanei nu este vorba doar de paturi din fier forjat și podele din teracotă. Zona rustică prezintă, de asemenea, designuri contemporane amplasate într-o atmosferă tradițională. Reprezentantul acestui spirit alternativ este Argentario Resort Golf & Spa, de 5 stele, oferind jucătorilor de golf și spa aficionados o experiență de lux distinctivă, durabilă din punct de vedere ecologic.

Situată pe coasta Maremmei idilice, stațiunea oferă 73 de camere panoramice cu diverse stiluri care variază de la modern-contemporan, la clasic, la un decor mai eclectic.


Sala de primire Argentario Resort

Există 7 apartamente amenajate, iar proprietatea include, de asemenea, o vilă independentă, plină de farmec, cu trei dormitoare, situată pe un deal lângă terenul de golf.

Suite Penthouse Resort Argentario


Stațiunea aparține grupului Design Hotel. Una dintre ideile principale din spatele proiectului Argentario a fost să arate latura progresivă a regiunii.

Suita de apartamente Argentario Resort

„În Toscana, obișnuiești să vezi vile rustice - care sunt frumoase - dar am vrut să fac ceva nou, ceva proaspăt”, spune proprietarul Augusto Orsini. Pentru a îndeplini acest vis, el a căutat materiale și modele particulare care să ofere stațiunii un spirit unic și eco-conștient în Toscana rustică.


Clubul de golf Argentario

Terenul de golf cu 18 găuri de pe site este acreditat BioAgriCert pentru impactul său minim asupra mediului. Acesta a fost proiectat de profesorul italian Baldovino Dassù și arhitectul David Mezzacane și are vedere la Lago Orbetello.

Argentario Golf Club Toscana

Academia locală de golf este administrată de Emanuele Canonica, câștigătorul Campionatului Johnnie Walker din 2005 și oferă Trackman IIIe pentru ca jucătorii de golf să-și îmbunătățească leagănul.

Centru de wellness Argentario Resort Espace

Space Wellness Center de ultimă oră acoperă o suprafață de 29062 ft² care oferă tratamente de lux bazate în mare parte pe produse locale și organice. Serviciile de wellness includ o piscină interioară încălzită cu apă sărată, o piscină în aer liber, cu terasă la soare, bio-saună, sală de înaltă tehnologie și terenuri de tenis.

Statiunea Argentario Piscina interioara

În cele din urmă, restaurantul Dama Dama este specializat în bucătărie inspirată local, fabricată din ingrediente autohtone, cu preparate prezentate într-un stil gourmet inovator. La fața locului pot fi organizate cursuri de gătit și degustări de vin.

Restaurantul Argentario Resort Dama

Pentru vizitatorii care doresc să scape de turismul de masă, și totuși ar dori să se bucure de obiective turistice în locuri de renume mondial, stația Argentario se bucură de o locație strategică în Maremma, o zonă care este încă relativ neexplorată în sudul Toscana.

Terasa Argentario Resort

Excursiile de o zi pot fi organizate cu ușurință la Roma, Pisa, Siena și Florența, iar vizitatorii se pot retrage apoi în mediul relaxant, exclusivist și verde.

Mai multe informații: www.argentarioresort.com

Porto Santo Stefano

Articole Similare