Off White Blog
Ediție limitată Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar 25 de ani

Ediție limitată Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar 25 de ani

Noiembrie 29, 2023

Cel mai recent Calendar Limitat Perpetual Lange 1 Ediție Limitată continuă sărbătorile de aniversare a producției din Saxonia și lansările lui A. Lange & Sohne împing continuu noutățile adânc în teritoriul „Grail Watch” cu al patrulea model al colecției aniversare. Lange 1 este o pictogramă de design proprie și o oră de marcă pentru casă și includerea a două simboluri cheie, foarte apreciate, ale orologiei fine, a turbiletului și a calendelor perpetue - Ediția Limitată Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar 25 aniversare este marca brandului cea mai înaltă expresie a complicației calendaristice perpetue.

Unii cinici se întreabă de ce ceva atât de monumental precum un sfert de centenar al unei mărci nu prezintă o nouă inovație orologică înfăptuită, dar tocmai acesta este motivul pentru care Ediția Limitată Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar este un Grail Watch - nimic din maiestatea sau apelul său nu se află în ceva inovație, dar, într-adevăr, sare a pământului, inovații horologice care au revoluționat fața ceasornicăriei; prin urmare, 25 de ani de la Calendarul perpetuu al Tourbillon nu este doar o investiție emoțională, ci una din moștenire și proveniență.


Ediție limitată Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar 25 de ani

Eleganța și subtilul, mai degrabă decât o oda stropitoare, pentru a defini propriul calendar Lange 1 Tourbillon Perpetual, datorită cadranului său în culori argentate, cu nuanțe de albastru nuanțate, oferind accente de contrast la diverse indicații. Deși tourbillon-ul nu este vizibil pe partea de apelare, sufixul nume indică existența sa pe partea inversă a mișcării. Acest model de aur alb cu ediție limitată de 25 de piese este cel mai complicat ceas din colecția Lange 1. Reîntoarcerea este asimetria care poate fi recunoscută, un semn distinctiv al ceasornicarului din Saxonia și, ca și Calendarul perpetuu Lange 1 Tourbillon lansat pentru prima dată în 2012, aspectul rămâne fundamental similar cu excepția atingerilor și finisajelor speciale.

Un inel periferic rotativ care indică luna a fost conceput pentru a integra toate indicațiile calendarului în arhitectura cadranului Lange 1, făcând din această iterație a Calendarului Perpetual Tourbillon unul dintre cele mai lizibile calendare perpetue din industrie. Partea inferioară a construcției prezintă un contur circumferențial cu adâncituri în formă de undă. O manetă de probă încărcată cu arcuri alunecă de-a lungul acestui contur și este deviată de o mărime care corespunde cu adâncimea locașului respectiv. Cu cât este deviată mai mult, cu atât este mai scurtă luna.


Crescând pe tort, toate afișările calendaristice ale calendarului perpetuu Lange 1 Tourbillon se schimbă instantaneu, o realizare remarcabilă atunci când a fost creat și este și astăzi, având în vedere microcosmosul uneltei sensibile care ar găsi efectele cumulate ale forței din toate indicațiile de sărituri care reverberesc prin calibrul.

Un indicator retrograd din ziua săptămânii ia locul unui indicator de rezervă de energie. Anul biseric este indicat într-o mică deschidere la ora 6. Și afișajul în fază lună, calculat la o precizie de 122,6 ani, prezintă un disc lunar gravat manual în aur alb printr-o fereastră semilună din subdialul secunde.


Deoarece se potrivește unei ediții limitate de 25 de aniversări, partea inversă a calendarului perpetual Lange 1 Tourbillon prezintă o colivie filigranată, stop-secunde, care se rotește în jurul axei sale o dată pe minut, pentru a elimina influența gravitației asupra echilibrului propriu-zis al Lange. O atenție deosebită a fost acordată cocoșului cu o gravură superbă a datei de mărime iconică a mărcii cu numărul 25, cu referire atât la aniversare, cât și la o pălărie înclinată către acea fatidică zi de lansare din 24 octombrie 1994, cu reclame vizuale planificate gânditor pentru a rula ziua următoare acea dată!


Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar 25 ani aniversare Preț și specificații

25 de ediții limitate

Circulaţie Calibru automat L082.1 cu 50 de ore de rezervă
Caz Carcasă din aur alb 41,9 mm
Curea Piele
Preț US $ 335800

La 335.800 USD, Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar 25th Anniversary Edition este mai scump decât Datograph Perpetual Tourbillon, ceea ce face ca datograful să fie furat pentru 295.000 USD.

Articole Similare