Off White Blog
Clasa de afaceri Delta One Suite

Clasa de afaceri Delta One Suite

Mai 20, 2022

Delta Airlines este descrisă ca fiind prima clasă de afaceri integrală din lume, numită apartamente Delta One, care oferă pasagerilor confortul ca niciun altul. Folosind uși glisante, compania aeriană închide plute într-o cabină mică și confortabilă pe toată durata călătoriei lor. Vă puteți gândi la el ca la un capăt înalt, dar este menit în mod clar să oglindească camerele de stat de pe navele de croazieră și compartimentele de dormit ale trenurilor.

Prezentate la începutul acestei săptămâni, apartamentele pot avea un design care este deja disponibil pentru biletele cu cea mai înaltă clasă și bilete de primă clasă la bordul companiei Singapore Airlines și respectiv Emirates. Scopul acestei noi caracteristici este menit să permită zborurilor de afaceri să prindă câțiva trunchiuri pentru a prinde somnul în timpul zborului înainte de a se alătura pentru o întâlnire mare la sosire. Serviciul va ajuta, de asemenea, pe cei care doresc să se bucure de un zbor nedisturbat.

Primele 32 de apartamente individuale vor debuta la bordul A350 toamna viitoare și vor servi rute între SUA și Asia. Apartamentele vor fi dotate cu paturi culinare, iluminare personalizabilă, compartimente de depozitare pentru încălțăminte, căști și laptopuri, monitor de înaltă rezoluție de 18 inci, precum și priză universală și port USB. După debutul A350, suita Delta One va fi lansată pe parcul Boeing 777 al transportatorului.

Desigur, Delta One are concurență în acest domeniu de la nimeni altul decât colegul operator american United Airlines. Compania aeriană rivală a anunțat recent un concept similar pentru clasa sa de afaceri numită cabina Polaris echipată cu paturi, divizoare electronice și lenjerie de lux din Saks Fifth Avenue și va fi lansată pe 1 decembrie.


Ethos House Offices Building (Mai 2022).


Articole Similare