Off White Blog
Burberry Beauty Box se deschide la Londra

Burberry Beauty Box se deschide la Londra

Mai 20, 2022

Brandul de lux a fost dezvăluit magazinul său de produse cosmetice de debut , la pachet, ca de obicei, cu câteva caracteristici digitale anticipate, alături de toate plăcerile de înfrumusețare.

Situat în faimosul centru comercial de la Covent Garden din Londra, noua Burberry Beauty Box amestecă „experiențe fizice și digitale personalizate”, concepute pentru a favoriza conexiunile dintre diferitele farduri, parfumuri și accesorii ale mărcii.

Produse de înfrumusețare Burberry


Magazinul conține toate liniile de frumusețe ale mărcii, precum și o selecție de accesorii și parfumuri, inclusiv Burberry Brit Rhythm, lansat în septembrie. Există, de asemenea, noi aspecte de frumusețe sezonieră, concepute pentru a completa colecțiile de piste ale mărcii.

Pista făcută la comandă a fost extinsă la liniile de înfrumusețare, ceea ce înseamnă că clienții pot achiziționa noile produse online imediat ce apar pe pasarelă.

burberry Covent Garden magazin


În magazin, există Beauty Stylists dedicate care oferă consultări gratuite pentru piele, ochi și buze, în timp ce vă puteți rezerva și pentru serviciul de unghii alături de unul dintre profesioniștii mărcii.

Poate cea mai interesantă dezvoltare este gama de dezvoltări digitale, inclusiv Digital Runway Nail Bar, care oferă „o experiență virtuală ludică” pentru încercarea ultimelor nuanțe de unghii pentru pista Burberry. Plasați un polonez pe o platformă compatibilă cu RFID, alegeți scintonul și experimentați practic nuanța de unghii selectată.

Proiectare înțelept, este și digitală până la capăt Spațiul dispune de un ecran video gigant la exterior și un candelabru digital de 16 metri în interior. De asemenea, este primul magazin până acum gratuit al companiei, ceea ce înseamnă că plata este asigurată de personalul de pe magazinul înarmat cu software de plată mobil pe iPhone și iPads.


Un fond de ten bun, rezistent, la un pret rezonabil?!? Da, exista! (Mai 2022).


Articole Similare