Off White Blog
Apple deschide cel mai mare magazin asiatic la Beijing

Apple deschide cel mai mare magazin asiatic la Beijing

August 13, 2022

Magazin Apple Wangfujung Beijing

Apple s-a deschis sâmbătă cel mai mare magazin asiatic încă la Beijing, cu hoarde de cumpărători descendenți pe complexul cu trei etaje care evidențiază importanța crescândă a Chinei pentru gigantul tehnologic din SUA.

Magazinul, pe principala stradă comercială din Wangfujing, în inima capitalei, acoperă o suprafață de 2.300 de metri pătrați (24.750 de metri pătrați).

China este acum a doua cea mai mare piață pentru Apple după SUA, dar compania s-a confruntat, de asemenea, cu critici pentru condițiile în care produsele sale sunt produse în China.


Entuziasmul pentru gadgeturile companiei în rândul clasei de consum în creștere rapidă a țării a fost clar sâmbătă, în timp ce cumpărătorii au ambalat rapid noul magazin la scurt timp după ce a fost deschis la ora 09:00 (ora 01:00 GMT).

Aproape 100 de persoane au așteptat să intre în magazin, cel de-al șaselea magazin oficial al Apple din China continentală, potrivit unui jurnalist AFP de la fața locului. Multe alte magazine din China sunt, de asemenea, autorizate să vândă produse Apple.

Popularitatea Apple în China este de așa fel încât lansarea de noi modele de iPhone a dus în ultimii ani la mulțimi uriașe care se ridică să pună mâna pe smartphone-uri și să creeze o piață neagră în gadgeturi.

Apple Store Wangfujung Beijing deschidere

Articole Similare