Off White Blog
6 stiluri de acasă pentru domnii de succes

6 stiluri de acasă pentru domnii de succes

Mai 20, 2022

Deoarece moda și mobilierul continuă să-și îmbine idealurile de frumusețe și formă, casele se pot îmbrăca acum pentru a-și exprima personalitățile individuale - modelate și conduse bineînțeles de personalitățile și deciziile proprietarilor lor. Practic, dacă puteți ghici care marca este responsabilă pentru aspectul ilustrat în partea de sus, aveți chopurile de stil pentru a atrage ceva util din această poveste. Așadar, lăsând la o parte proiectele admirabile de împrospătare a garderobei sau de păcălire a vehiculului dvs., s-ar putea să vă pese de o provocare mai mare în acest sezon. Prietenii noștri din Folii pentru bărbați a selectat șase mărci diferite pentru a se potrivi cu șase stiluri personale diferite. Acesta este doar genul de lucruri pe care le place oamenilor să le facă revistele și am crezut că îl vom împărtăși cu voi.

Pentru un plus de simț al caracterului (și mai bine UX!), Fiecare dintre sugestii este modelată pe anumite personalități.

Hedonistul extravagantversace_home_les_etoiles_de_lamer_dining

Versace Home rămâne fidel religios peste stilul său iconic, chiar dacă brațul stilului de viață este adus în interior pentru a completa universul mărcii. Sub direcția artistică a Donatella Versace, colecția ritzy obține patru linii noi: Inspirată de colecția de porțelan Rosenthal-Meet-Versace, Les Etoiles de la Mer se angajează să opulențe absolute prin materiale prețioase precum marmura Fiore di pesco, catifele imprimate și lemn de mercur, cu imprimeuri care stau în motive marine; Vasmara evocă exotismul faunei sălbatice cu decorațiuni cu imprimeu de leopard și zebră; Gvardianul futurist este definit prin linii curate și o paletă neutră, cu o masă din fibră de carbon care transmite un efect spațial vizual și tactil; în sfârșit, gama consacrată Via Gesù Palazzo Empire este extinsă cu o canapea tip nubuck albastru deschis, în formă de „V” a mărcii. Noul scaun Mesedia din aluminiu rezistent la climă se remarcă din colecțiile botezate. Creată cu imaginea inconfundabilă a capului Medusa de la Versace, Mesedia este emblematică a noii colecții Acasă și este disponibilă în cinci culori care amintesc de cerul schimbător: Haze, furtună, cloud, violet apus de soare și răsărit.


Versace Home

Omul sensibil de acasă_bcd5174-Tissus-et-papiers-PEINTS

Ei spun că acasă este locul unde inima ta este pusă în piatră; este locul în care te duci când ești singur (că există câteva versuri atrăgătoare din single-ul din 2013 al lui Gabrielle Aplin, „Acasă”). În orice caz, dacă acasă este cu adevărat locul în care îți stă inima, atunci fără îndoială, vei fi un fan al celei mai recente colecții de acasă a lui Hermès, inspirată de idealul căminului ca adăpost pentru corp și minte. Sub egida regizorilor artistici Charlotte Perelman și Alexis Fabry, căminul este transformat într-un refugiu de relaxare cu atingeri simple, dar elegante. Diferite fire ale colecției - de la scaunele Oria reeditate de arhitectul spaniol Rafael Moneo până la piesa de spectacol Canapea Sellier care demonstrează moștenirea ecvestră a casei - abordează colectiv tema echilibrului, pe care Hermès crede că prosperă și domnește în spații închise. Acest act de echilibrare este, de asemenea, propagat în mod inteligent în ansamblul de birou și accesorii decorative Équilibre d'Hermès, constând dintr-un amestec armonios de piese funcționale și capricioase: un suport de revistă sub formă de șa pentru cai, o hârtie cu icosaedru, o lupa ținută. într-o echipă perfectă deasupra unei baze conice.

Hermès


Spațial balansoardiesel-living-la-Salone-del-mobil-2016-3                                                                            

Imaginați-vă că serviți pastele preferate pe Venus sau că scoateți înghețată din craterele lunii - dacă sunteți obsedat de astronomie și stele, sunteți la dispoziție. Pentru 2016, Diesel Living își desfășoară ultima colaborare cu brandul italian de design Seletti în linia de tacâmuri Cosmic Diner. Inspirată de univers, colecția cerească (cât se poate de aproape) cuprinde plăci de porțelan reprezentând planetele sistemului solar, o vază Starman, mașini de tocat sare și piper în formă de rachete, precum și pahare de meteorit pentru a pune capăt poetului înființat. Colaborarea cu Seletti se numără printre cele cinci proiecte în derulare pe care Diesel Living le-a derulat, printre care Moroso pentru mobilă, Foscarini pentru iluminat, Iris Ceramica pentru dale ceramice și Scavolini pentru un nou concept de bucătărie. Colecțiile Moroso și Foscarini ilustrează stilul de viață individualist al modelului Diesel, cu design industrial și stil rock, în timp ce bucătăria Diesel Open Workshop cu Scavolini sărbătorește etosul „Intrați, suntem deschiși!” cu o bucătărie socială cu concept deschis, se bazează pe creativitatea și libera exprimare a mărcii.

Diesel Living

Minimalistul etericarmani-casa-magazin-in-corso-venezia-14_06-by-lovatti davide

Spre deosebire de cei dintre noi care ne exprimăm sentimentele prin ritualuri intense - diminețile întregi petrecute pictând, strigând la mare, terapie cu amănuntul pe gunoi inutil - designerul Giorgio Armani își transmite gândurile într-o manieră mai rafinată. De cele mai multe ori, el își traduce obsesiunile într-o colecție elegantă de creații atemporale și, judecând după ultimul său set pentru Armani / Casa, este clar că fixarea lui actuală este la lumină. Experimentele Time Of Lightness cu noțiunea de lumină și modul în care interacțiunea ei (prin umbre și reflecții) poate transforma arhitectura regulată în elemente neregulate, Armani a pus această sofisticare în perspectiva minimalismului și a simplității. Colecția este îmbucurătoare, ținând cont de toate aspectele stilului de viață al unuia.Mai întâi oferă o selecție de tabele - masa rotativă Luna, tabla ovală Lewis și masa joasă Egidio, pentru a numi câteva - apoi le însoțește cu un set complet de tacâmuri. De asemenea, îmbină și alte elemente de casă, cum ar fi bufetul Leonard (două versiuni, cu sertare și rafturi sau ca unitate de televiziune) și dulap Club Bar, acesta din urmă o ediție limitată de 50 de piese, realizată manual cu marchetă de paie neagră și dramatizată într-un Finisaj de lac oceanic care ne minte The Great Wave de pe Kanagawa de renumit artist japonez Hokusai. Acestea sunt completate cu piese de sticlă de Murano resplendente și rafinate textile de Rubelli.


Armani / Casa

Artistul poprocă-vale-cafea-table_

După seria de castroane din piele inspirată din ceramică de anul trecut, marca de lux spaniolă Loewe a revenit pentru a câștiga inimile cu o pungă întreagă de designuri uimitoare și excentrice, realizate în marchetă de piele. Concepută de directorul creativ Jonathan Anderson, această ultimă colecție de mobilier din stejar este înfrumusețată cu decupaje din piele într-o serie de forme și culori împărțite împreună pentru a forma desene de mozaic de flori și peisaje. Proiectul este parțial inspirat de ideile radicale de design ale artistului-critic pionier Roger Fry (mobilele acoperite cu modele îndrăznețe, pictate manual, de exemplu), iar motivele sunt preluate din printuri de mătase găsite în arhivele lui Loewe, inclusiv un crap recurent adaptat dintr-un set de ecrane din lemn japonez vechi de secole, Anderson găsit în Hong Kong. Produsul final este uimitor, cu șase creații noi, inclusiv o garderobă mare și două scaune Baillie Scott, alături de lămpi și cutii de trabuc, precum și caiete și pungi din piele, toate acoperite cu distracție pentru a vă lumina spațiul de locuit.

Casa Loewe

Domnul nepătrunzătorBottega Veneta-home-colectare-Bottega Veneta--prin-borgospesso-home-tip boutique-3

Mese din bronz au ieșit în evidență din țesătură de piele intrecciato (o colaborare exclusivă cu designerul italian Osanna Visconti di Modrone), lămpile Murano în colorații noi de trabuc și negru, sertare de piele de căprioară și sertare, dotate cu mânere bronzice iconice - nu există nimic în colecția de acasă Bottega Veneta care nu are nu vrăjesc decadența masculină. Când sunt așezate pe un fundal de fresce istorice, plafoane din sicrie și ziduri de piatră găsite într-un profund 18lea Palatul secolului (Palazzo Gallarati Scotti din inima Milanului, ca să fie mai precis), creațiile curate ale regizorului creativ Tomas Maier oferă chiar un gust de exces medieval. În afară de piesele menționate, colecția are și un set de scaune din piele de căprioară (scaun de club, suport pentru picioare, canapea cu trei scaune și pat de zi) numit Rudi în colaborare cu Poltrona Frau, o serie de cutii de colecție din argint sterlin, fiecare purtând pietre semiprețioase și nume planetare și un serviciu delicios de porțelan pictat manual. Este o listă lungă de piese complementare care se reunesc în mod coerent pentru a emana rafinament în casele celor cu gusturi exigente.

Bottega Veneta

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în Men’s Folio.


6 EXPERIMENTE CHIMICE PE CARE LE POTI FACE ACASA (Mai 2022).


Articole Similare